VIDEO Constanta: O vulpe a evadat din Microrezervatie si a fost prinsa langa Casa de Cultura - Hotnews Mobile
1 € 4,6644 1 USD 4,0999miercuri 21 nov 2018

VIDEO Constanta: O vulpe a evadat din Microrezervatie si a fost prinsa langa Casa de Cultura

de G.S. Miercuri, 14 februarie 2018, 14:44
- a A+
Imagine

O vulpe polara a evadat, miercuri, de la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta, fiind gasita dupa cateva ore intr-un cartier al orasului, la cativa kilometri de locul unde era tinuta, informeaza news.ro. Animalul nu este periculos, dar a fost speriat dupa aceasta experienta.Potrivit reprezentantilor Complexeului Muzeal de Stiinte ale Naturii, o vulpe polara aflata in Microrezervatia din cadrul complexului, a reusit sa evadeze din cusca unde era tinuta. Ea a fost vazuta la un moment dat in zona Dacia din municipiul Constanta, dar cand angajatii institutiei s-au dus acolo, animalul disparuse.

Dupa cateva ore ea a fost vazuta de un echipaj de politie in zona Casei de Cultura, iar o echipa din cadrul complexului a mers la fata locului si a reusit sa o prinda.
Vulpea respectiva a fost mutata intr-un alt tarc din cadrul microrezervatiei, urmand sa fie refacut cel in care statuse pana acum.
Specialistii din cadrul Microzervatiei spun ca vulpea nu este periculoasa, este blanda, dar a fost speriata in urma acestei experiente.

Doua vulpi polare se afla de cateva saptamani la Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, devenind principalele atractii ale Microrezervatiei.

658 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza