Gica Popescu, eliberat, la cerere, din functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului si numit consilier onorific - Hotnews Mobile
1 € 4,6586 1 USD 4,1342marţi 13 nov 2018

Gica Popescu, eliberat, la cerere, din functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului si numit consilier onorific

de I.B. Miercuri, 14 februarie 2018, 1:07
- a A+
Imagine
Gheorghe Popescu a fost eliberat, la cerere, din functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dancila publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit Agerpres.Printr-o alta decizie de marti a prim-ministrului, lui Gheorghe Popescu i-a fost acordata calitatea de consilier onorific al premierului "in domeniile promovarii programelor de sport si sustinerii proiectelor de dezvoltare a structurilor sportive, precum si in legatura cu organizarea Turneului final al Campionatului European de Fotbal 2020", cu activitate neremunerata.

Fostul mare international de fotbal a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Mihai Tudose printr-o decizie a prim-ministrului publicata in Monitorul Oficial in data de 11 ianuarie 2018.
1881 de afisari


inca un penal
georgebb [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 1:48
+4/4
condamnat definitiv pentru evaziune fiscala in dosarul transferurilor.
Este hilar ca pana si FRF are in statut ca nu pot candida pentru functia de presedinte cei cu condamnari penale.
Dar se pare ca nu este nici o problema asta pentru Guvernul Romaniei.

https://www.libertatea.ro/sport/poate-candida-gica-popescu-la-alegerile-din-2018-2023729
Iubit, iubit dar parnaias...
cartofil [utilizator], Miercuri, 14 februarie 2018, 8:48
+2/2
Tocmai bun ca sa fie numit consilier de partidul hotilor. O fi vreunul dintre toti politrucii P$D angajati in functii de statul roman care sa nu fie hot ???? Ma tem ca nu. Cei care n-au stat la puscarie si n-au dosare penale n-au fost inca prinsi - dar partidul stie ca-s hoti caci altfel n-ar avea loc la masa lor.
inca 1 comentariu comenteaza