Ele petrec Ziua Divortului, nu a Indragostitilor.S-a lansat o noua moda! Femeile care divorteaza se imbraca in rochie de mireasa, isi aduna prietenele despartite, costumate la fel, si fac petreceri de divort. Asa a facut si canadianca Nicole Niesner. In 14 februarie toata planeta sarbatoreste Ziua Indragostitilor!La polul opus, Nicole Niesner, de 36 de ani, din orasul Regina, provincia Saskatchewan, Canada, si-a serbat in stil mare... Ziua Divortului. Dupa ce a terminat de semnat actele si a devenit in sfarsit o femeie libera, dupa 13 ani de casnicie, Nicole s-a gandit sa serbeze evenimentul, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost descoperita creatura ce ar putea detine secretul "fantanii tineretii".In cazul oamenilor, telomerii sunt cei ce dicteaza imbatranirea. La varste inaintate, aceasta regiune din ADN ajunge la jumatate din dimensiunile pe care le-a avut in momentul in care te-ai nascut. Dar in cazul anumitor specii de lilieci nu se aplica acelasi principiu al imbatranirii. Liliecii din genului Myotis ii intriga pe specialisti deoarece intrec asteptarile. In general, creaturile de dimensiuni reduse ''traiesc rapid si mor tinere'', in timp ce ''creaturile mari traiesc mai mult timp'' sustine biologul Emma Teeling, profesor din cadrul Universitatii din Dublin. Conform Atlas Obscura, liliecii Myotis cantaresc in jur de 45 de grame, iar 13 specii ale genului sunt cunoscute pentru longevitatea lor, ajungand pana la varste de 20 de ani, noteazadescopera.ro.

Soldatii NATO sunt avertizati cu privire la "spionii frumosi". "Ele pot spiona pentru Rusia". Soldatii danezi trebuie sa aiba grija in barurile estoniene la contactele cu femeile frumoase. Ele pot spiona pentru Rusia. La inceputul lui ianuarie, 200 de soldati ai unitatii mecanizate daneze i-au inlocuit pe francezii care au stationat in Estonia in cadrul intaririi de catre NATO a flancului estic. Au fost informati insa despre "capcanele dulci" care, potrivit conducerii unitatii, le pune in Estonia spionajul rus, potrivit Rador care citeaza Rzecspospolita.

Omul care voia sa iti arate ca Pamantul e plat a esuat (da, stiu, din nou).Deja ne-am obisnuit cu Mike "Mad" Hughes si aventurile lui in care vrea sa arate ca Pamantul e plat si ca am trait in minciuna, iar perseverenta lui este fascinanta. Cand a incercat sa decoleze cu a doua racheta facuta acasa de el, cei de la Noize TV au transmis totul live, intr-un videoclip de 11 minute. La lansare au venit spectatori care au platit pentru a putea privi totul. Spre dezamagirea tuturor, racheta lui Hughes nu a reusit sa decoleze. Cand a incercat prima oara, Hughes a fost oprit. El planuia sa zboare pe 26 noiembrie cu racheta personala la 548 de metri deasupra Pamantului la viteza de 800 km/h, arataPlaytech.

O tanara a facut sex oral pe scena unui club pentru a primi bautura gratis.Scandal imens in Rusia, dupa ce o femeie a fost incurajata sa-i faca unu spectator sex oral pentru a beneficia de bautura gratis. O persoana prezenta la eveniment a inregistrat momentul, iar clipul a ajuns viral pe internet. In imaginile surprinse se observa cum femeia se apleaca in fata unui barbat in chiloti, in timp ce un prezentator o incurajeaza energic. La un moment dat femeia ii da barbatului lenjeria intima jos. Spectacolul deocheat a fost oferit in schimbul unui abonament in clubul respectiv si vouchere pentru trei cocktail-uri, scrie Metro.co.uk. Pe de alta parte, patronul neaga ca ar fi vorba despre o scena de sex oral, sustinand ca femeia doar a mimat acest lucru, iar martorii care sustin altceva exagereaza, anuntaEVZ.

Tapul are o placere: vrea la crasma sa bea bere.Eric are un an, si este vedeta oraselului Burney, din Lanshire, Marea Britanie. Emancipat si manierat, incornoratul cu cioc se imbraca special in pulovarase cu guler si tricouri cu Manchester United pentru a iesi cu stapanul lui, Jack Barrett, de 40 de ani, la pubul Angel Inn, cel putin o data pe saptamana. Eric a fost botezat in cinstea fostului jucator al lui Manchester United, Eric Cantona, si este cel mai gregar animal din oras pentru ca adora sa socializeze cu betivii din crasma. Chiar daca stapanul lui l-a taiat de la portie si ii spune ca "e prea mic sa bea alcool", Eric se suie pe scaunul de le bar si cere de fiecare data "Beee-hee-ree!". Barmanul ii toarna-n halba, dar... Jack o bea pe toata, relateazaClick.