UPDATE Cod galben de vant puternic si ninsori in Constanta si Tulcea pana duminica seara - Hotnews Mobile
1 € 4,6669 1 USD 4,0761vineri 19 oct 2018

UPDATE Cod galben de vant puternic si ninsori in Constanta si Tulcea pana duminica seara

de G.S. Duminică, 11 februarie 2018, 8:09
- a A+
Imagine
UPDATE Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua coduri galbene de intensificari ale vantului, insotite de ninsori, valabile duminica, pana la ora 14.00, in judetele Braila, Ialomita, Calarasi, Buzau (zona joasa) si Constanta. O avertizare similara fusese transmisa anterior si pentru judetul Tulcea.Se vor semnala intensificari ale vantului ce vor atinge viteze la rafala de 55...60 km/h. Fenomene asociate: ninsoare, local viscolita indeosebi in judetele Calarasi si Ialomita. Ninsoarea va fi consistenta in unele parti ale judetului Constanta.

UPDATE 14.00 ANM a prelungit  codul galben de vant puternic, asociat cu ninsori viscolite, pentru judetele Constanta si Tulcea pana la ora 20.00.

ANM emisese sambata dimineata si un cod galben de intensificari ale vantului, insotite de precipitatii, valabil pana la ora 14.00 in judetele Constanta si Tulcea. Se vor semnala intensificari ale vantului, cu rafale de 55 - 65 km/h.

Acestea vor fi asociate cu precipitatii sub forma de ploaie, cu tendinta de transformare in lapovita si ninsoare, pe alocuri mai consistenta, spun meteorologii.

Potrivit Infotrafic, din cauza vantului puternic, porturile Midia, Constanta Nord si Constanta Sud-Agigea au fost inchise in judetul Constanta.


2538 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza