Sevil Shhaideh a ajuns la DNA

de R.M.     HotNews.ro
Miercuri, 17 ianuarie 2018, 16:13 Dosare Anticoruptie


Sevil Shhaideh a ajuns la DNA
Foto: Captura Antena 3
Fostul vicepremier Sevil Shhaideh s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, ea fiind chemata de procurori pentru a i se inmana un exemplar al raportului de expertiza realizat in dosarul "Belina", anunta Agerpres.

"Pana nu vad despre ce e vorba, ce contine aceasta expertiza, eu nu pot sa ma pronunt", a declarat ea, la intrebarile presei.

Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP), a fost pusa sub acuzare de DNA in septembrie 2017, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Potrivit procurorilor anticoruptie, dosarul vizeaza trecerea unei parti din Insula Belina si Bratul Pavel in administrarea Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, care ulterior le-a inchiriat unei societati comerciale.

In acelasi dosar, s-a mai dispus urmarirea penala fata de Mariana Sanda Gheorghiu, asistent registrator principal in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, sub aspectul savarsirii infractiunii de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, precum si fata de Ionela Stoian, director in cadrul MDRAP, Rodica Gusa, asistent-registrator in cadrul Biroului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Alexandria, si fata de Alexandrina Anduta Diaconu, registrator-sef in cadrul aceleiasi institutii, pentru complicitate la abuz in serviciu






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1792 vizualizari

  • +4 (4 voturi)    
    Antemergatoarea lui Dragnea Liviu Nicolae (Miercuri, 17 ianuarie 2018, 16:24)

    Plagarus [utilizator]

    Iordache la arme. !!!!
  • +5 (5 voturi)    
    incredibil (Miercuri, 17 ianuarie 2018, 16:39)

    _eu_ [utilizator]

    Cand politicienii sau, in general, oamenii influenti, sunt prezenti in studiourile diverselor televiziuni pentur a se lauda, isi amintesc pana in cele mai mici detalii ce au facut cu 30 de ani in urma. Cand ajung la DNA, stiind de ce au ajuns acolo, brusc uita totul, ceea ce au facut acum 2 ani le este sters din memorie!
  • +1 (1 vot)    
    Acestea (Miercuri, 17 ianuarie 2018, 17:02)

    Kepler [utilizator]

    si altele sint femeile prin care Dragnea a ajuns unde a ajuns. Aduc nu numai voturi ci si actiunea concreta. E un fel de coruptie de gen pe care Dragnea l-a folosit cu mult succes, ultimul exemplu fiind aceasta Vasilica Viorica.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by