Simona Halep a efectuat un RMN dupa accidentarea suferita in timpul partidei cu Destanee Aiava, din turul intai de la Australian Open, iar acesta nu a scos la iveala vreo ruptura a vreunui ligament. Sunt insa si vesti mai putin bune: zona este in continuare inflamata, iar durerile pe care le resimte Simona sunt (conform lui Darren Cahill) mai mari decat cele pe care le-a simtit dupa entorsa suferita in finala de la Roma, contra Elinei Svitolina.

Simona Halep, accidentata la gleznaFoto: ausopen.com

Darren Cahill, citat de presa internationala, a precizat ca Simona nu a suferit vreo ruptura de ligamente dupa accidentarea din meciul cu Aiava.

Zona este insa in continuare inflamata, iar durerile sunt destul de mari.

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep (1 WTA) si Eugenie Bouchard (Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 (ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro.

Simona Halep vs Eugenie Bouchard:

De-a lungul timpului, Halep si Bouchard s-au intalnit de trei ori, scorul fiind 2-1 pentru Simona. Toate duelurile dateaza insa din 2014.

2014 Indian Wells (optimi)/ 6-2, 1-6, 6-4 pentru Simona

2014 Wimbledon (semifinale)/ 6-7 (5), 2-6 pentru Eugenie

2014 Turneul Campioanelor (grupe)/ 6-2 6-3 pentru Simona.

S-ar putea sa te intereseze si:

Australian Open: Simona Halep vs Destanee Aiava 7-6 (5), 6-1/ Bariera turului intai, depasita - Emotiile vin insa de la glezna

Aici poti citi o ampla prezentare a primului turneu de Grand Slam al anului, AUSTRALIAN OPEN.