Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de joi, iar meciul dintre Simona Halep (1 WTA) si Eugenie Bouchard (Canada, 112 WTA) va fi primul din sesiunea de seara, urmand sa inceapa la ora 10:00 (ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews.ro.

Simona HalepFoto: ausopen.com

Disputa din turul al doilea al competitiei va fi prima din sesiunea de seara de pe "Margaret Court Arena".

Alte doua sportive din Romania se vor afla pe teren in cursul zilei de joi: Ana Bogdan si Sorana Cirstea.

Ana o va intalni pe Yulia Putintseva (52 WTA) pe Terenul 8, fiind al doilea meci al zilei de pe aceasta arena (inainte se va juca Tsurenko vs Radwanska). Meciul ar putea incepe undeva in jurul orei 03:30 (ora Romaniei). Cele doua nu s-au mai intalnit pana acum in circuitul WTA.

Sorana se va duela cu Lucie Safarova (30 WTA), partida fiind a doua de pe Terenul 3. Meciul ar putea incepe in jurul orei 04:30 (inainte are loc partida dintre Querrey si Fucsovics, de pe turneul masculin de simplu). Safarova conduce cu 4-1 la capitolul intalniri directe.

La dublu masculin, Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer (favoriti trei) vor juca pe Terenul 10, de la ora 02:00, in primul tur, cu argentinienii Guillermo Duran si Andres Molteni.

Perechea Marius Copil/ Viktor Troicki se va duela cu dublul Rajeev Ram/Divij Sharan (SUA/India), cap de serie numarul 13. Meciul va fi al treilea de pe Terenul 19.

Simona Halep vs Eugenie Bouchard:

De-a lungul timpului, Halep si Bouchard s-au intalnit de trei ori, scorul fiind 2-1 pentru Simona. Toate duelurile dateaza insa din 2014.

2014 Indian Wells (optimi)/ 6-2, 1-6, 6-4 pentru Simona

2014 Wimbledon (semifinale)/ 6-7 (5), 2-6 pentru Eugenie

2014 Turneul Campioanelor (grupe)/ 6-2 6-3 pentru Simona.

S-ar putea sa te intereseze si:

Australian Open: Simona Halep vs Destanee Aiava 7-6 (5), 6-1/ Bariera turului intai, depasita - Emotiile vin insa de la glezna

Aici poti citi o ampla prezentare a primului turneu de Grand Slam al anului, AUSTRALIAN OPEN.