Salvamontistii reiau, marti, actiunea de cautare a turistului surprins sambata de o avalansa produsa in Masivul Bucegi. Un cont pe Facebook a fost deschis luni in memoria lui Daniel Rusu, tanarul in varsta de 30 de ani din Bucuresti care sambata a fost surprins de avalansa si al carui trup nu a fost gasit. Tanarul practica alpinismul.

25 de salvatori montani din Prahova, Arges si Gorj au participat si luni la cautarea barbatului in varsta de 30 de ani, surprins, sambata, de o avalansa.

Ei au fost ajutati de trei caini antrenati pentru salvari in avalansa. Doua dintre animale au fost aduse de catre salvamontistii din Arges, iar al treilea de la Gorj, a declarat seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc.

Tanarul in varsta de 30 de ani din Bucuresti a fost surprins de avalansa sambata dupa-amaiza, in timp ce se afla in Masivul Bucegi impreuna cu alte patru persoane. Luni a fost a treia zi consecutiva de cautari fara rezultat. In prima seara de cautari, salvamontistii au gasit rucsacul si casca turistului.