Presedintele Asociatiei Comunelor din Caras-Severin, Nicolae Beg spune ca organizatia sa sustine guvernul condus de Mihai Tudose, potrivitReper24.ro. Nicolae Beg considera ca dupa caderea guvernului condus de premierul Sorin Grindeanu, o situatie de acelasi gen nu ar trebui sub nicio forma repetata.

Evitarea unui nou episod Grindeanu nu are ca scop doar factorul decredibilizarii imaginii social ¬ democratilor, ci o pierdere pentru primarii care au apucat sa demareze proiecte pentru comunitatile lor.

"Primarii, colegii mei din Caras-Severin, au primit finantari pentru proiecte, simtim ca lucrurile se misca in teritoriu iar acest lucru se datoreaza intr-o mare masura modului eficient in care domnul prim-ministru a inteles sa actioneze. Pentru ca probleme sunt multe, s-o recunoastem si nu putine sunt drumurile pe care le facem cu eforturi numai de noi stiute la Bucuresti. Din fericire nu am bătut drumurile degeaba, așa cum plecau pe vremuri alți primari și stăteau agățați pe cleanța câte unui minister", a spus Beg.