Brasov: Presedinta organizatiei municipale de femei a PSD a sesizat politia ca i-a fost vandalizata masina - Hotnews Mobile
1 € 4,6669 1 USD 4,0761sâmbătă 20 oct 2018

Brasov: Presedinta organizatiei municipale de femei a PSD a sesizat politia ca i-a fost vandalizata masina

de V.M. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 21:19
- a A+
Presedinta organizatiei municipale de femei Brasov a PSD, Adela Diaconu, si-a gasit sambata masina in parcare vandalizata, relateaza Agerpres."In dimineata zilei de 13.01.2018, Sectia 1 Politia Brasov a fost sesizata prin apel la 112 de catre o femeie din Brasov, cu privire la faptul ca si-a gasit autoturismul proprietate personala in parcare, avand scris pe portierele dreapta fata si dreapta spate ale autoturismului, cu o substanta de culoare rosie, initialele C+R. In urma sesizarii, a fost efectuata cercetarea la fata locului, constatandu-se cele relatate de proprietara autoturismului. Politistii Sectiei 1 Brasov au efectuat investigatii in vederea identificarii si exploatarii posibilelor inregistrari surprinse de camerele de supraveghere video instalate in zona, identificarii de martori si alte mijloace de proba", precizeaza purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Brasov, Mihaela Hermenean.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere, prevazuta si pedepsita de art. 235 alin.1 Cod penal, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov.

Purtatorul de cuvant al filialei Brasov a PSD, Daniel Giurma, a precizat pentru Agerpres ca masina apartine presedintei organizatiei municipale de femei.
691 de afisari


la 112? care era urgenta?
karula [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 22:10
+12/12
La 112?Care era urgenta Si de ce nu a primit amenda? ii era lene dnei. sa mearga la Sectia Politie?
prin prezentul mesaj rog sa se sesizeze politia si sa i trimita amenda! Inadmisibil, sunt atatea cladiri scrise cu spray ul in Brasov, vandalizate, nunse sesizeaza nimeni, asta si permite sa sune la 112? Voi faceti stire din asta? Helăăău , nici dracu nu stie in Brasov cine i tzoapa asta! Voi sunteti PR ul ei?
Pai ar putea insemna:
scaraotchi [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 22:17
+9/9
Cuib de Rozatoare

Ciuma Rosie

Cur...ba Rosie

Codrin+Radulescu = love

Concursul poate continua, va rog...
inca 2 comentarii comenteaza