Regizorului francez Claude Lelouch i s-a furat unicul exemplar al scenariului la noul film - Hotnews Mobile
1 € 4,6605 1 USD 4,1120joi 13 dec 2018

Regizorului francez Claude Lelouch i s-a furat unicul exemplar al scenariului la noul film

de V.M. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 20:13
- a A+
Imagine
Regizorului francez Claude Lelouch i s-a furat unicul exemplar al scenariului noului film, scrie News.ro. Furtul a avut loc pe bulevardul Hoche, in departamentul 8 al Parisului, in fata casei de productie Les Films 13, cand cineastul s-a intors din vacanta.Pentru Claude Lelouch, care "a lansat un apel" jefuitorilor sai si "asteapta un miracol", bunurile reprezinta o comoara pretioasa care a disparut pentru ca este vorba de unicul exemplar al muncii sale. Ceea ce este mai rau, i-au fost furate si caietele cu notite pe care le-a scris de-a lungul a 50 de ani.

"Mi-au furat valizele magice, cele care m-au insotit toata viata si in care era inspiratia mea", a marturisit el pentru Le Parisien, adaugand ca a depus o plangere la Politie.

Regizorul a pierdut odata cu scrierile sale si 15.000 de euro, cheile, ceasul.

Scenariul la "Oui et Non" era povestea a doua mari familii care treverseaza un secol, din 1937 pana in zilele noastre, prin muzica, cinema, politica. O fresca umana, in stil Lelouch.

Pentru FranceInfo, realizatorul legendarului film "Un homme et une femme" a declarat ca a fost obligat sa amane filmul "cel putin un an".
1689 de afisari


si?
Ilidia [utilizator], Duminică, 14 ianuarie 2018, 10:35
+3/3
Si, dupa mintea ta, nu poate folosi un calculator din cauza varstei?
"Unicul exemplar"
mitg [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 20:30
+2/14
Oare inca mai scrie de mana sau lucreaza pe un laptop fara back-up sistematic, mai ales cand lucrarile sale sunt cunoscute ca fiind de mare rang?
inca 1 comentariu comenteaza