Magazinul de lux londonez Harrods retrage din incinta statuia fostei printese Diana si a partenerului ei Dodi Al-Fayed - Hotnews Mobile
1 € 4,6605 1 USD 4,1120joi 13 dec 2018

Magazinul de lux londonez Harrods retrage din incinta statuia fostei printese Diana si a partenerului ei Dodi Al-Fayed

de V.M. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 16:57
- a A+
Imagine
Magazinul de lux londonez Harrods va retrage din incinta statuia fostei printese Diana si a partenerului ei Dodi Al-Fayed. Sculptura din bronz, intitulata "Victime nevinovate", o reprezinta pe Printesa de Wales de mana cu Dodi Al-Fayed eliberand o pasare, dupa ce au murit intr-un accident de masina la Paris, pe 31 august 1997, scrie News.ro.Lucrarea a fost comandata de tatal lui Dodi Al-Fayed dupa moartea cuplului.

Instalata in magazin in 2005, ea a ramas pe loc dupa vanzarea magazinului Harrods catre Qatar Holding. Insa directorul general al magazinului, Michael Ward, a precizat ca a venit timpul ca ea sa fie inapoiata proprietarului de drept, mai ales ca fiii printesei Diana, William si Harry, au comandat propria lor statuie in amintirea mamei lor.

Aceasta va fi realizata de sculptorul Ian Rank-Broadley si va fi inaugurata in 2019, in gradinile de la Kensington Palace.

"Suntem foarte mandri ca am jucat un rol in a celebra viata printesei Diana si pe a lui Dodi Al-Fayed la Harrods", a spus Ward intr-un comunicat.

Harrods nu a precizat data cand va fi retrasa sculptura. In 2000, magazinul si-a pierdut dreptul de furnizor al familiei regale britanice, acuzata de Mohamed Al-Fayed ca a contribuit la moartea cuplului.

Un purtator de cuvant al familiei Al-Fayed a declarat, pentru The Times, ca acesta este "recunoscator" ca statuia a fost pastrata pana acum. "Acest lucru a permis ca milioane de oameni sa aduca un omagiu celor doi. Este momentul sa vina acasa".
1936 de afisari


In locul ei
iPig Pro [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 17:46
0/4
Va fi amplasata statuia din bronz masiv a lui Tudose si Carmen Dan, intitulata "Fericiti cei nevinovati", in care Carmen Dan va elibera un porumbel. Pe porumbelul eliberat va scrie "supprefect". Daca se va scrie cu sau fara t inca sculptorul delibereaza.
comenteaza