Mihai Fifor: Situatia tensionata trebuie sa inceteze; singura solutie - convocarea de urgenta a unui CExN - Hotnews Mobile
1 € 4,6528 1 USD 4,0873miercuri 12 dec 2018

Mihai Fifor: Situatia tensionata trebuie sa inceteze; singura solutie - convocarea de urgenta a unui CExN

de V.M. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 16:02
- a A+
Imagine
Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a afirmat sambata ca "situatia tensionata" manifestata atat la nivel guvernamental, cat si "fals indusa" in interiorul PSD trebuie sa inceteze, singura solutie pentru rezolvarea acestor probleme fiind "convocarea de urgenta" a unui Comitet Executiv National, noteaza Agerpres."Situatia tensionata din aceste zile, manifestata atat la nivel guvernamental, cat si fals indusa in interiorul PSD, trebuie sa inceteze cat mai curand posibil. Singura solutie pentru rezolvarea acestor probleme este convocarea de urgenta a unui Comitet Executiv National, in care sa se analizeze cauzele care au dus la aparitia acestei situatii. Comitetul Executiv este singurul for statutar in care se pot lua deciziile corecte pentru ca aceasta stare de fapt, care afecteaza grav atat imaginea partidului, cat si actul de guvernare, sa inceteze cat mai repede", a scris Fifor, pe Facebook.

El a precizat ca romanilor le-a fost promisa "o guvernare puternica, stabila, cu sustinerea totala a coalitiei majoritare PSD-ALDE".

"Am promis romanilor o guvernare puternica, stabila, cu sustinerea totala a coalitiei majoritare PSD-ALDE, o guvernare care sa puna in aplicare, punct cu punct, programul votat de milioane de romani in decembrie 2016, dar si sa respecte angajamentele asumate fata de partenerii nostri externi", a mai afirmat Fifor.
906 afisari


xxxxl
vorbeste lumea [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 16:53
+1/1
acum avem si umerase de muzeu ...
comenteaza