Organizatia controlata de vicepremierul Ciolacu se pozitioneaza de partea premierului. Mesaj de la PSD Buzau - Hotnews Mobile
1 € 4,6528 1 USD 4,0873marţi 11 dec 2018

Organizatia controlata de vicepremierul Ciolacu se pozitioneaza de partea premierului. Mesaj de la PSD Buzau

de G.S. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 15:33
- a A+
Imagine
Petrer Emanoil Neagu, presedintele Consiliului Judetean Buzau se pozitioneaza si el in tabara premierului in lupta pentru putere din PSD, spunand ca "Guvernul Tudose are toata sustinerea mea". PSD Buzau e controlat de vicepremierul Ciolacu."Avem o Guvernare buna si un premier capabil sa implementeze programul de guvernare votat de romani! Guvernul Tudose are toata sustinerea mea! A demonstrat ca poate asigura o guvernare eficienta, ca echipa de guvernare are foarte multe realizari, bazate si pe o stransa colaborare cu administratia publica locala.

Romania are nevoie de o guvernare stabila! Un guvern nu poate asigura cresterea economica si dezvoltarea tarii daca nu are continuitate in activitate!

Sa nu uitam ca ne aflam in Anul Centenarului si este foarte important sa demonstram ca suntem uniti si vom duce la indeplinire toate promisiunile facute romanilor!", scrie Neagu pe pagina sa de Facebook.
2579 de afisari


Lupta de clasă
Celbland [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 18:32
+4/4
Se ascute lupta de clasă !
Se ascute
Grandgousier [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 22:44
+1/1
Ca sa se infiga
inca 2 comentarii comenteaza