Un barbat dintr-o comuna ieseana, fost preot, s-a urcat baut la volan si a refuzat sa opreasca la semnalele Politiei, fiind urmarit de politisti, iar in momentul in care a fost prins a spus ca nu el se afla volan, ci Dumnezeu, relateaza News.ro.

Barbatul, originar din comuna ieseana Costuleni, era imbracat in haine de preot, desi a fost caterisit in urma cu ceva timp, si s-a urcat la volan insotit de un alt barbat imbracat de asemenea in haine preotesti. In apropierea localitatii Raducaneni, un echipaj de Politie i-a facut semn sa opreasca, insa barbatul a refuzat. El a fost urmarit de politisti, iar ulterior a fost prins, oprind masina intr-o parcare situata la granita dintre judetele Iasi si Vaslui.

Un politist l-a rugat sa coboare din masina si sa sufle in aparatul alcooltest, insa barbatul a refuzat si le-a spus agentilor ca nu el se afla la volan, ci Dumnezeu si ca "n-a dat peste nimeni".

In ciuda insistentelor Politiei, barbatul nu a coborat din autoturism, el spunandu-i la un moment dat agentului: "Poti sa aduci si Parlamentul aici, te joci cu mine?".

Dialogul dintre politist si fostul preot a durat cateva minute, acesta din urma sustinand ca el lupta impotriva celor care conduc tara, pentru a le creste salariile politistilor.

In cele din urma, barbatul a fost scos cu forta din masina de catre jandarmii chemati la fata locului.

Politistii au deschis dosar penal pe numele sau, pentru refuzul recoltarii de probe biologice.