Liderii PSD se reunesc luni in sedinta de urgenta - surse - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197sâmbătă 15 dec 2018

Liderii PSD se reunesc luni in sedinta de urgenta - surse

de G.S. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:25
- a A+
Imagine
Liderii PSD se vor reuni luni la Bucuresti, au declarat surse citate de Antena 3. Informatia a fost confirmata de alte surse politice pentru HotNews.ro, intrunirea urmand sa aiba loc, cel mai probabil, la ora 14.00. Sedinta CExN in care urma sa se discute despre restructurarea guvernului a fost programata lunea trecuta pentru data de 29 ianuarie, dar numerosi lideri ai partidului au cerut o sedinta urgenta.Nici Dragnea nu mai doreste sa astepte pana la sfarsitul lunii , dupa ce a realizat ca si-a asigurat majoritatea in CEX, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid.

Presedintele PSD forteaza convocarea sedintei Comitetului Executiv pentru a cere demisia premierului Mihai Tudose, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid, dupa ce mai multi lideri au solicitat intrunirea cat mai rapida a conducerii partidului pentrua transa disputa interna. Potrivit surselor HotNews.ro, premierul Tudose ar urma sa faca la randul sau o mutare in cursul acestui week-end, insa nu este clar ce anume va face.

Printre cei care au cerut convocarea urgenta a unei sedinte a conducerii se numara vicepresedintii PSD Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb, dar si alte voci importante din partid, precum liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu sau senatorul Claudiu Manda.
1951 de afisari


E momentul zero pentru PSD!
Impotriva prostiei din tara [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:30
+14/14
Sa ajungeti la zero cat mai repede ca ati sacrificat Romania pentru binele vostru, jigodiilor!
Sper sa-l dati jos pe Tudose
ciuma.rosie [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:47
+11/11
De asemenea, sper si cred ca nu mai e loc de interpretari, nea Iohannis NU va mai numi un ptemier de la psd. Daca baietii nu sunt de acord cu 2 numiri succesive poate divolva parlamentul si avem ....alegeri anticipate. Doamne ajuta !!!
inca 11 comentarii comenteaza