Liderii PSD se vor reuni luni la Bucuresti, au declarat surse citate de Antena 3. Informatia a fost confirmata de alte surse politice pentru HotNews.ro, intrunirea urmand sa aiba loc, cel mai probabil, la ora 14.00. Sedinta CExN in care urma sa se discute despre restructurarea guvernului a fost programata lunea trecuta pentru data de 29 ianuarie, dar numerosi lideri ai partidului au cerut o sedinta urgenta.

Liviu DragneaFoto: Agerpres

Nici Dragnea nu mai doreste sa astepte pana la sfarsitul lunii, dupa ce a realizat ca si-a asigurat majoritatea in CEX, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid.

Presedintele PSD forteaza convocarea sedintei Comitetului Executiv pentru a cere demisia premierului Mihai Tudose, au declarat pentru HotNews.ro surse din partid, dupa ce mai multi lideri au solicitat intrunirea cat mai rapida a conducerii partidului pentrua transa disputa interna. Potrivit surselor HotNews.ro, premierul Tudose ar urma sa faca la randul sau o mutare in cursul acestui week-end, insa nu este clar ce anume va face.

Printre cei care au cerut convocarea urgenta a unei sedinte a conducerii se numara vicepresedintii PSD Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu si Rovana Plumb, dar si alte voci importante din partid, precum liderulPSDVaslui, Dumitru Buzatu sau senatorul Claudiu Manda.