Digi24: Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, are dosar penal pentru inselaciune - Hotnews Mobile
1 € 4,6605 1 USD 4,1120joi 13 dec 2018

Digi24: Valentin Riciu, consilier al ministrului Carmen Dan, are dosar penal pentru inselaciune

de G.S. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:03
- a A+
Imagine
Unul dintre consilierii ministrului de Interne, Valentin Riciu, care ani de zile a fost coleg cu agentul Eugen Stan la Brigada Rutiera din Bucuresti, are dosar penal pentru inselaciune, potrivit Digi24 .Riciu, care acum este consilier in MAI pe probleme sindicale, a lucrat peste 20 de ani in Brigada Rutiera Bucuresti, pana a fost numit consilier al ministrului Carmen Dan. Potrivit informatiilor Digi24, Valentin Riciu are un dosar penal care a fost instrumentat la Biroul Control Intern din cadrul Brigazii Rutiere.

Dosarul penal a fost deschis sub acuzatia de inselaciune. In clipa de fata nu este foarte clar ce s-a intamplat cu acest dosar, cum a fost solutionat.

Liderul unui sindicat al politistilor, Dumitru Coarna, a sustinut in aceasta saptamana ca Valentin Riciu "de foarte multe ori se vedea" cu politistul acuzat de pedofilie. Valentin Riciu a negat vreo legatura cu politistul Eugen Stan, catalogand drept "ridicola" informatiile privind o relatie de prietenie intre ei.
2144 de afisari


Mda, ăsta e bun...
triciupa [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:33
+6/8
... de ministru! Milful de Videle poate să se întoarcă la tocana lăsată pe aragaz, are un succesor perfect.
Pai daca nu avea dosar nu era eligibil
cartofil [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 14:54
+5/7
pentru fonctie. Asta-i P$D-ul. Daca vrei sa intri in randurile lui, trebuie sa ucizi pe cineva si sa duci capul pe tava in fata lui cappo di tutti cappi, infractorul condamnat Dragnea.
inca 3 comentarii comenteaza