Coalitia pentru Familie, reactie dupa cazul politistului acuzat de pedofilie: Iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine - Hotnews Mobile
1 € 4,6540 1 USD 4,1197sâmbătă 15 dec 2018

Coalitia pentru Familie, reactie dupa cazul politistului acuzat de pedofilie: Iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine

de G.S. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 11:59
- a A+
Imagine
Coalitia pentru Familie afirma ca recentul caz al politistului acuzat de pedofilie "demonstreaza gradul de neconceput la care s-a ajuns in ceea ce priveste domnia bunului plac si lipsa de respect pentru integritatea si demnitatea fiintei umane la nivelul institutiilor statului roman." "De trei ani, initiativa Coalitiei pentru Familie, care are ca obiectiv protejarea familiilor din Romania, este ignorata de autoritatile statului. In numele celor trei milioane de romani care au semnat pentru protejarea constitutionala a familiei, tragem semnalul de alarma: iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine", se scrie in comunicatul citat.Comunicatul Coalitiei pentru Familie:

"Parintii din Romania se cutremura vazand ororile la care sunt supusi copiii in foarte multe cazuri de agresiune asupra minorilor din tara noastra. Coalitia pentru Familie sustine dreptul inalienabil al copiilor la o viata demna, la siguranta si integritatea vietii lor. Coalitia pentru Familie apara demnitatea fiintei umane si a familiei prin intreaga sa actiune publica. In acelasi timp, condamnam ferm toate incercarile de musamalizare, protejare si reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuala asupra minorilor.

Coalitia pentru Familie cere tuturor autoritatilor din Romania sa intervina pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri si agresiuni sexuale al caror victime sunt copiii. Dupa perioade prea lungi de acoperire si musamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor romanilor sunt victimele predilecte ale unor retele nationale si internationale de pedofili. Astazi suntem martorii neputinciosi al unui caz extrem de grav de acoperire si protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat in mod repetat minori si femei. Aceasta situatie demonstreaza gradul de neconceput la care s-a ajuns in ceea ce priveste domnia bunului plac si lipsa de respect pentru integritatea si demnitatea fiintei umane la nivelul institutiilor statului roman.

Coalitia pentru Familie este alaturi de fiecare familie care doreste o dezvoltare armonioasa a copiilor. Ne exprimam atasamentul si compasiunea fata de familiile care au fost victime ale abuzurilor impotriva copiilor.
De trei ani, initiativa Coalitiei pentru Familie, care are ca obiectiv protejarea familiilor din Romania, este ignorata de autoritatile statului. In numele celor trei milioane de romani care au semnat pentru protejarea constitutionala a familiei, tragem semnalul de alarma: iata unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizatiei crestine.

Statul, Biserica si societatea civila trebuie sa faca toate eforturile pentru protectia copiilor, a familiei si a societatii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului roman are nevoie de protectia noastra, a tuturor, in fata tendintelor dezumanizante cu care ne confruntam. Numai prin intoarcerea la valorile fundamentale ale civilizatiei crestine vom avea conditiile pentru respectarea demnitatii umane si a familiei. Aceste valori pot aduce siguranta, bucurie si dezvoltare armonioasa copiilor din Romania.

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania si pe copiii familiilor tuturor romanilor!"
3197 de afisari


Banuiesc ca se refera
iPig Pro [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 12:03
+47/83
La politistii declarati crestini si familisti care si-au acoperit colegul.
CpF
satyr [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 12:18
+47/89
Coaliția pentru Fascism uită că pedo-gaborul era ortodox, căsătorit tradițional și avea copii.
inca 80 de comentarii comenteaza