Donald Trump are o "sanatate excelenta" (Casa Alba) - Hotnews Mobile
1 € 4,6528 1 USD 4,0769miercuri 12 dec 2018

Donald Trump are o "sanatate excelenta" (Casa Alba)

de M.I. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 3:52
- a A+
Imagine
Presedintele american, Donald Trump, are, la cei 71 de ani ai sai, "o sanatate excelenta", a informat vineri seara Casa Alba citandu-l pe medicul acestuia, dupa prima vizita medicala de la preluarea puterii in urma cu un an, relateaza AFP."Vizita medicala a presedintelui, astazi (vineri), la spitalul national militar Walter Reed s-a desfasurat foarte bine. Presedintele are o sanatate excelenta", a declarat medicul Ronny Jackson care anterior s-a ocupat de predecesorul lui democrat Barack Obama, potrivit Agerpres . El urmeaza sa ofere marti detalii asupra buletinului de sanatate.

Acest bilant se va limita insa la greutate, tensiune arteriala si nivelul de colesterol.

In timp ce adversarii sai se intreaba deschis despre sanatatea lui mintala, niciun examen psihiatric nu este prevazut pentru cel care s-a definit singur ca fiind un"geniu stabil".

Presedintele Statelor Unite nu are nicio obligatie sa se supuna unui control medical, nici sa prezinte public rezultatele, dar acest lucru a devenit o traditie. Donald Trump, cel mai in varsta barbat care a acces la presedintia SUA, urmeaza astfel exemplul predecesorilor sai.

In perioada campaniei electorale, medicul sau personal, Harold Bornstein, a afirmat ca este "cel mai sanatos individ ales vreodata la presedintie".

Intrebari despre sanatatea lui mintala raman si sunt lansate din nou de volumul polemic al jurnalistului Michael Wolff care prezinta un portret necrutator al fostului om de afaceri, insistand asupra faptului ca apropiatii acestuia pun la indoiala capacitatea sa de a guverna.
275 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza