​VIDEO Activista topless catre presedintele Cehiei: "Zeman - tarfa lui Putin" - Hotnews Mobile
1 € 4,6975 1 USD 4,1192vineri 18 ian 2019

​VIDEO Activista topless catre presedintele Cehiei: "Zeman - tarfa lui Putin"

de V.M. Vineri, 12 ianuarie 2018, 23:11
- a A+
Imagine
O femeie si-a dat jos bluza si s-a repezit spre presedintele ceh Milos Zeman, strigandu-i, in limba engleza, "Zeman - tarfa lui Putin", chiar cand seful statului se pregatea sa voteze in scrutinul prezidential desfasurat vineri, relateaza Reuters.Tanara a tasnit de langa un grup de reporteri adunati in respectiva sectie de votare din Praga, oprindu-se chiar in fata lui Zeman, in varsta de 73 de ani, care se pregatea sa isi prezinte actul de identitate membrilor biroului electoral.

Aceasta si-a ridicat bratele in aer, expunand acelasi mesaj scris si pe piept, inainte ca bodyguarzii presedintelui sa o doboare imediat la pamant.

Femen, un grup feminist international infiintat in Ucraina, a informat pe site-ul sau ca femeia este o ucraineanca pe nume Angelina Diash.

Milos Zeman a fost rapid escortat afara si s-a intors sa isi exercite votul la scurt timp dupa aceea.

"Dupa cum vedeti, SPP-ul meu functioneaza destul de bine, pentru ca (femeia) nu a ajuns la mine", a spus Zeman, zambind, la revenirea in sectia de votare.

Milos Zeman este favorit in alegerile prezidentiale din Cehia, multumita pozitiei sale anti-imigratie, insa el a impartit societatea din aceasta tara fosta comunista, in prezent membra UE si NATO, concentrandu-se pe mentinerea de relatii apropiate cu Rusia si China.

2321 de afisari


Cracanatul Trebuie Starpit
un domn [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 23:18
+11/15
Altfel Europa Civilizata devine URSS gubernie
Acum inteleg de unde s-au inspirat
scaraotchi [utilizator], Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, 0:09
+5/9
gealatii lui Erdogan la incidentul de la Washington. Si unde ai vazut tu: barbat ; sigur pe sine ; vizibil si amuzat ?
inca 4 comentarii comenteaza