Ambasadorul SUA in Panama isi anunta demisia, motivand ca nu mai poate servi sub administratia Trump - Hotnews Mobile
1 € 4,6590 1 USD 4,1340miercuri 14 nov 2018

Ambasadorul SUA in Panama isi anunta demisia, motivand ca nu mai poate servi sub administratia Trump

de M.I. Vineri, 12 ianuarie 2018, 22:14
- a A+
Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Panama, John Feeley, diplomat de cariera si fost pilot de elicopter al marinei militare, si-a anuntat demisia din functie, explicand ca nu mai poate servi sub administratia presedintelui Donald Trump, informeaza Reuters."In calitate de functionar diplomatic de rang inferior, am semnat un juramant de a-l servi cu loialitate pe presedinte si administratia sa intr-un mod apolitic, chiar si atunci cand s-ar putea sa nu fiu de acord cu anumite politici", a explicat John Freely pentru Reuters, citand din scrisoarea sa de demisie, potrivit Agerpres .

"Instructorii mei mi-au aratat in mod clar ca, daca as considera ca nu pot face acest lucru, as fi obligat sa iau decizia de onoare de a demisiona. Acel moment a venit", a adaugat diplomatul.

Potrivit agentiei Reuters, o purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat a confirmat plecarea ambasadorului Freely din functie, precizand ca acesta 'a informat Casa Alba, Departamentul de Stat si guvernul din Panama despre decizia sa de a demisiona din motive personale, efectiva de la data de 9 martie a acestui an'.
1069 de afisari


Ala din Ro o tine ca Dospescu-SRI
newlook [utilizator], Vineri, 12 ianuarie 2018, 23:56
+2/4
"Ambasadorul SUA in Panama isi anunta demisia, motivand ca nu mai poate servi sub administratia Trump"
----------------------------------
Ala din Ro o tine ca Dospescu-SRI-Militie !
comenteaza