Asociatia Presei Straine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) si compania Dick Clark Productions au anuntat incheierea unui parteneriat cu Facebook, care presupune transmisiunea live exclusiva prin intermediul platformei de socializare a sosirii vedetelor pe covorul rosu la gala de decernare a Globurilor de Aur, care va avea loc duminica, scrie News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Transmisiunea de doua ore, sub titlul "The HFPA Presents: Globes Red Carpet Live", va putea fi urmarita doar pe Golden Globes, pagina oficiala de Facebook a premiilor.

Vor fi realizate filmari 360 de grade de pe covorul rosu si vor fi disponibile si imagini din culise. Noutatile celei de-a 75-a gale de decernare a premiilor Globurile de Aur vor fi anuntate si pe contul de Instagram, @goldenglobes.

Intre gazdele ceremoniei de dinaintea decernarii premiilor se numara A.J. Gibson, Jeannie Mai, Scott Mantz si Laura Marano.

Gala Globurilor de Aur va fi transmisa live, duminica, de la ora locala 20.00, pe NBC, iar vedeta de televiziune Seth Meyers va prezenta ceremonia. Intre cei care vor inmana trofee se numara Emilia Clarke, Kit Harington, J.K. Simmons, Hugh Grant, Penelope Cruz, Ricky Martin, Gal Gadot, Kelly Clarkson, Amy Poehler, Sarah Jessica Parker si Shirley MacLaine.

Actrita si vedeta de televiziune Oprah Winfrey va fi recompensata cu trofeul onorific "Cecil B. DeMille".