Radu Mazare, aflat sub control judiciar, a parasit Romania si a transmis ca este in Madagascar, unde cere azil politic

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 17:43 Dosare Anticoruptie


Radu Mazare (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Fostul primar al Constantei Radu Mazare, in cazul caruia Politia s-a sesizat dupa ce acesta nu s-a prezentat, sambata, la Politia Constanta, in cadrul controlului judiciar, a plecat in Madagascar, unde incearca sa obtina azil politic. Contactat de politisti, fostul primar al Constantei le-a spus ca se afla in Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic.
  • Radu Mazare a plecat din Romania in ziua de Craciun, la ora 13:00, cu o cursa catre Paris de pe Aeroportul Otopeni (surse judiciare citate de News.ro).
  • Politia Romana: "Masura controlului judiciar in cazul lui Radu Mazare nu prevedea interdictia de a parasi tara, iar pe toata perioada existentei masurii preventive a controlului judiciar politistii nu au constatat incalcari ale obligatiilor impuse."
  • Madagascar, tara unde Radu Mazare a cerut azil politic, a fost lovita anul acesta de o epidemie de ciuma cu 2.348 de cazuri si 202 decese, in perioada 1 august - 22 noiembrie, potrivit datelor prezentate de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Epidemiile de ciuma sunt frecvente in Madagascar.
Potrivit reprezentantilor Politiei Romane, sambata, in jurul orei 12.00, politistii Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta s-au sesizat cu privire la faptul ca Radu Mazare, aflat sub control judiciar in baza unei decizii a Inaltei Curti de Casatie si Justitie , nu s-a prezentat pentru a semna in graficul de prezenta.

Contactat de politisti, fostul primar al Constantei le-a spus ca se afla in Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic.

Conform procedurii, politistii constanteni au sesizat Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Masura controlului judiciar in cazul lui Radu mazare nu prevedea interdictia de a parasi tara, iar pe toata perioada existentei masurii preventive a controlului judiciar politistii nu au constatat incalcari ale obligatiilor impuse, adauga Politia Romana.

Radu Mazare, primar al Constantei timp de trei mandate, este cunoscut pentru vacantele sale exotice, in Brazilia si in Madagascar.

In 2012, cand era primar al Constantei, Radu Mazare anunta, la intoarcerea dintr-o vacanta in Madagascar, ca a concesionat de la un trib, pe o perioada de 99 de ani, 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, intr-un golf in nordul Madagascarului, pentru care ar fi platit 1 euro pe metru patrat. El spunea atunci ca vrea sa construiasca acolo un complex pentru iubitorii de sporturi nautice.

In noiembrie 2016, fostul primar al Constantei le-a vorbit magistratilor instantei supreme, la unul din termenele in procesul privind finantarea cartierului social Henri Coanda, despre investitiile sale imobiliare in Brazilia si ]n Madagascar, cu banii lui Elan Schwartzenberg. El a vorbit despre doua terenuri in Brazilia, cumparate in 2007 si 2008, si despre "aproximativ doua hectare￯ intr-o zona turistica din Madagascar. Pe terenul din Madagascar a fost ridicat resortul Mantasaly, format din 16 bungalow-uri amplasate pe plaja, restaurant, bar-lounge, SPA si magazin.

In luna iulie a acestui an, Radu Mazare a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la patru ani de inchisoare cu suspendare in dosarul retrocedarilor ilegale de terenuri din Mamaia, dar decizia nu este definitiva. In acest dosar au fost judecati fosti angajati din Primarie sau fosti consilieri locali. Instanta a decis achitarea a 26 de inculpati, ceilalti primind pedepse cu suspendare. In acest dosar, Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, pentru atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din municipiul Constanta, Mamaia, plaja si faleza. Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.

Radu Mazare mai este judecat si in alte dosare, acestea aflandu-se pe rolul primei instantei. Astfel, la instanta suprema este judecat un dosar in care fostul primar al Constantei este acuzat ca a primit opt milioane de euro si peste opt milioane de lei de la reprezentantii unor firme pentru facilitarea emiterii unor documente si pentru inlesnirea castigarii unei licitatii sau incheierea unor contracte. In acest dosar, mai sunt judecati fostul deputat PSD Eduard Martin, asociat al SC Polaris M Holding SRL, si mai multi functionari din Primaria Constanta, precum si omul de afaceri Sorin Strutinsky.

De asemenea, el este judecat tot la instanta suprema, impreuna cu fratele sau, fostul senator Alexandru Mazare si omul de afaceri Avraham Morgenstern, in dosarul campusului social Henri Coanda din Constanta. Potrivit rechizitoriului procurorilor, Radu Mazare, in calitate de primar al municipiului Constanta, a lansat, la inceputul anului 2011, programul de construire a unor locuinte modulare grupate in Campusul Social ￯Henri Coanda￯, aprobat prin hotarare a Consiliului Local Constanta. In acest context, Avraham Morgenstern i-ar fi dat lui Radu Mazare 175.000 de euro, pentru ca acesta sa-i faciliteze castigarea licitatiei pentru contractul de construire a campusului social, in valoare de 40.964.030 lei fara TVA (circa 10 milioane de euro).

Anchetatorii sustin ca din cei 175.000 de euro, 95.000 de euro au fost transferati in contul personal al lui Radu Mazare si 80.000 de euro in contul pus la dispozitie de fratele acestuia, senatorul Alexandru Mazare, ambele fiind deschise la o banca din Israel.

Radu Mazare este judecat la Tribunalul Constanta intr-un alt dosar pentru abuz in serviciu, fiind acuzat de procurorii DNA ca ar fi vandut terenuri din Mamaia la preturi subevaluate, realizand astfel un prejudiciu de peste trei milioane de euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























11428 vizualizari

  • +70 (82 voturi)    
    ooooo (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 17:46)

    csan [utilizator]

    poate il ia si pe dragnea. I-as ierta toate pacatele. Sa-l ia si pe mafiotul asta si sa nu mai apara in tara asta. Dar, ii intreb pe constanteni, pe banii cui o duce asta bine in Madagascar?
    • +54 (62 voturi)    
      madagascar e nada (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 17:53)

      seb_h [utilizator] i-a raspuns lui csan

      el de fapt a inceput demersurile in brazil, premergator pt dragnea...
      • +39 (45 voturi)    
        40 miliarde euro au furat La Famiglia P$D (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:56)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui seb_h

        Calculati singur cat are dosit Mazrarica, probabil si pe numele fratelui sau...deci, cand incepem sa ii ridicam in furci?
        • +23 (31 voturi)    
          Dragnea, next! Try Brasil!... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:56)

          AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui un domn

          Mi-e clar! Nici el nu credea ca mai scapa!azare a realizat ca maltratarea legilor penale nu va avea sort de izbanda si a fugit. Cei care i-au dat doar control judiciar cu atatea dosare pe rol ar trebui sa raspunda. Bag mana in foc ca sunt judecatori din Constanta.
          • +5 (9 voturi)    
            Romania are (Duminică, 31 decembrie 2017, 2:26)

            thatchme [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

            tratate de extradare cu Madagascarul si Brazilia. O sa-l vedem pe M cum coboara din avion la Bucuresti.
            • +1 (1 vot)    
              din pacate (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:09)

              nahir [utilizator] i-a raspuns lui thatchme

              cu Madagascar nu avem tratat de extradare.
              Doar cu Brazilia. Asa ca, dragnea o sa-si mute resedinta de vacanta (unde zicea el ca se ducea in concediu ca orice aklt cetatea roman slujbas la stat) pe plaja lui mazare, in Madagascar.
            • +1 (1 vot)    
              Nttt (Duminică, 31 decembrie 2017, 15:11)

              paulbutoi [utilizator] i-a raspuns lui thatchme

              Doar daca se duce in Madagascar / Brazilia .
              Putin probabil .
              • +1 (3 voturi)    
                La 2018 cu Extradare sau Eliminare (Duminică, 31 decembrie 2017, 16:07)

                un domn [utilizator] i-a raspuns lui paulbutoi

                Pentru Mazarica, ma gandesc ca Noul Trend de sanatate Ciuma in Madagascar e mai tare in comparatie cu Ciuma Roshie P$D
      • +3 (7 voturi)    
        Ciuma vs. ciuma rosie (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:20)

        contributor.bis [utilizator] i-a raspuns lui seb_h

        Tip curajos : prefera ciuma adevarata, ciumei rosie.
        Iar filiere ies la iveala : Brazilia, banci (si consilieri) în Israel, judecatori condescendenti...
    • +51 (57 voturi)    
      Ooo hai... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:01)

      #EuRa [utilizator] i-a raspuns lui csan

      ...pe banii fraierilor frate... ca suntem destui... Astia chiar ne cred prostii prostilor! PS: As vrea ca toti romanii sa fie uniti, sa iasa in strada si sa-i linseze pe toti de la putere... este doar o dorinta de anul nou.
      • +25 (35 voturi)    
        Cati rasufla acum usurati.... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:45)

        cartofil [utilizator] i-a raspuns lui #EuRa

        Daca incepea golanul sa dea din el, 2/3 din conducerea P$D ajungea automat la Brutarie. Iar Dragnea n-ar mai fi iesit de acolo 1000 de ani.
    • +54 (60 voturi)    
      Pe banii constantenilor (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:03)

      Mihail4321 [utilizator] i-a raspuns lui csan

      si nu numai. Cu 114 mil va trai bine vreo 1140 de ani.
      • +25 (29 voturi)    
        nu rezista jegurile PSD departe de romania (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:26)

        Kivek [utilizator] i-a raspuns lui Mihail4321

        PSD-istii PENALI nu pot sa traiasca departe de Romania pt ca ei doar aici, prin partid, pot sa fure si sa o duca bine.

        in alte tari ei nu fac bani cio doar cheltuie si astora nu le place sa scheltuie, lor le place sa fure


        deci sigur nu va rezista acolo mult, el acum asteapta ca PSD sa schimbe legile ca sa fie gratiat si apoi se intoarce
        • 0 (0 voturi)    
          Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 decembrie 2017, 18:39)

          [anonim] i-a raspuns lui Kivek

      • +2 (4 voturi)    
        10.000 de lei pe an? (Duminică, 31 decembrie 2017, 4:29)

        anton_carpati [utilizator] i-a raspuns lui Mihail4321

        966 de lei pe luna?
      • +10 (10 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 decembrie 2017, 9:29)

        [anonim] i-a raspuns lui Mihail4321

    • +38 (44 voturi)    
      xxxxl (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:12)

      vorbeste lumea [utilizator] i-a raspuns lui csan

      pe spagile consolidate cerute si primite pentru niste chestii ...
    • +38 (46 voturi)    
      Raspund eu (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:21)

      Malone_M [utilizator] i-a raspuns lui csan

      mazare o duce bine pe banii celor care cotizeaza si la bunastarea celor ca alde draknea. Sunt aceiasi oameni care de-abia asteapta sa se distreze de revelion cu ochii in televizor la iordache, ministrul "genunche" si ambramburica sau axinte si cozma luceafarul huilei. Betivi si lenesi care, din pacate, inca se pot inmulti.
      • +26 (30 voturi)    
        rock (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:49)

        TLiviu [utilizator] i-a raspuns lui Malone_M

        Constanta ar trebui declarat oras de PROSTANACI .
    • +26 (36 voturi)    
      4 ani cu suspendare pt 114 milioane prejudiciu (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:43)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui csan

      Cat, din aceste 114 milioane, au mers la judecatori si procurori ??? Derbedeul asta trebuie bagat intr-un beci si hranit o singura data, cu apa si paine, pentru tot restul vietii. Prieten bun, de nadejde, al lui Dragnea. Pariu ca Dragnea stia ???? Poate a plecat chiar cu misiune, să pregateasca terenul pentru dinti de grebla.
      • +3 (3 voturi)    
        eu pun (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:12)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

        o intrebare care in contextul actual a devenit caduca : cum e posibil in cazul uni cercetat penal, care mai are si o condamnare definitiva de 4 ani (chiar si cu suspendare), sa-i permiti sa iasa cand vrea si cum vrea din tara, doar pe baza angajamentului ca o sa se prezeinte saptamanal la verificari??? Ce fel de judecator o fi?
    • +22 (28 voturi)    
      fuga ii mai adauga 5 ani de PUSCARIE la pedeapsa (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:24)

      Kivek [utilizator] i-a raspuns lui csan

      Mazare o sa fie in urmatorii ani un fugar prin tari d-astea exotice pe unde isi va cheltui banii FURATI de la romani.


      trebuie sa oprim PSD-ul sa-i gratieze pe PENALI (Mazare, Sebastian Ghita etc)
      • +7 (9 voturi)    
        Stati calm (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:34)

        Bazil [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

        Asta primeste si inchisoare pe viata cu suspendare.
      • +10 (12 voturi)    
        Dizolvarea P$D si Proclamatia de la (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:34)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

        Timisoara rezolva Situatia! Proclamatia inserata in Constitutie!
      • +9 (11 voturi)    
        Eu stiu ? Cred ca Banciu a omis sa treaca (Duminică, 31 decembrie 2017, 9:54)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

        Madagascarul printre teritoriile cele mai bune pt retragerea la pensie a penalilor cu multi bani !

        Si in fond, daca procedurile de acordare a azilului in Republica Madagascar dureaza cativa ani iar in acest timp in Romania Republica Dragniana prinde radacini si-si face propriile sale legi, Fasole boabe asta poate sa-si modifice cererea de azil in cerere de acordare a cetateniei !

        PS. Pt ca tot ce spui tu si inca multe altele sa nu ajunga sa se petreaca trebuie ca ascensiunea lui Arturo Ui ot TR sa fie oprita !

        PPS. crezi ca se va putea ?
      • +1 (1 vot)    
        il doare (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:13)

        nahir [utilizator] i-a raspuns lui Kivek

        la basca de ce condamnare i se mai adauga.
        Si-a mutat toti banii si eventualele afaceri in Madagascar, de unde nu are de gand sa mai plece decat cu picioarele inainte.
    • +24 (28 voturi)    
      4 ani cu suspendare pentrui 114 milioane de euro?! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:35)

      ddutz [utilizator] i-a raspuns lui csan

      De ce se mai chinuie Ciordache si Nicolae-sex anal cu "legile justitiei"?!
      Ca treaba e deja "pe bune", nu mai trebuie nimic de adaugat. Furi 114 milioane euro si iei "cu suspendare", furi un brat de flori (caz real) si iei 3 ani jumate "cu executare"
      "Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro".
      Ca la noi, la nimenea!
      • +7 (9 voturi)    
        In cazul mazare, justitia romana (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:39)

        Bazil [utilizator] i-a raspuns lui ddutz

        a cam madagascarit-o. Normal ar fi ca cei ce i-au dat control juridic fara sa ii interzica parasirea tarii ar cam trebui sa rapunda. In primul rand, numele asazisilor justitiari trebuie facuta publice. Or fi judecatori facuti pe la ff, colegi cu iordache si nicolicea.
    • +3 (3 voturi)    
      Parcă văd titlurile din ziare... (Duminică, 31 decembrie 2017, 11:55)

      Spiky [utilizator] i-a raspuns lui csan

      Dacă toți penalii emigrează în Madagascar și dă ciuma peste ei, parcă văd titlurile din ziare: Ciuma neagră lichidează Ciuma Roșie! Cui pe cui se scoate!
  • +44 (50 voturi)    
    acum ca (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 17:52)

    nahir [utilizator]

    a gasit unde era ascuns microfonul, asteptam de la Carmencita sa-l teleporteze pe "distinsul" mazare direct in puscarie unde ii e rostul.
    Sau sa-si dea demisia pentru ca a fost incapabila sa-l tina pe smecherasul asta de Ferentari, pripasit temporar prin Constanta pe post de primar, intre granitele Romaniei, unde mai mult ca sigur il astepta o condamnare si "beciul domnesc", ca altfel de ce ar fi taiat-o in Madagascar?
    Apropo, in cererea de azil politic, mazarel va zice ca a fost oprimat politic de statul paralel?
    • +23 (27 voturi)    
      .... controlul judiciar ..... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:22)

      cbogdan [utilizator] i-a raspuns lui nahir

      Politia astepta ca Mazare sa semneze in tabel ...... si noi platim aceasta incompetenta cu salarii grase. Bravos natiune !
      • 0 (0 voturi)    
        Stai linistit (Luni, 1 ianuarie 2018, 14:03)

        Kosmos [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

        Ar fi fost scos din tara de Black Cube - firma ce presteaza pt PSD.
        Urmeaza Adrian Sarbu si altii ...Andi MoiseEscu stie de ce.A auzit careva pe d-na Steer sa injure PSD pt vaccinarea obligatorie?
  • +40 (46 voturi)    
    Se intoarce cand ispraveste Iordache Neispravitul (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:07)

    Plagarus [utilizator]

    Un malgas psdist,antemergatorul confratilor puscariabili.
  • +37 (43 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:07)

    [anonim]

  • +36 (44 voturi)    
    Comment sters de user (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:07)

    polonyca [anonim]

    • +23 (31 voturi)    
      cu un sistem de justitie pt infractori (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:19)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui polonyca

      de ce te miri.

      si dedicatie de la parlamentari, pt ca Infractoru are drepturi, lor li se aplica " legea penala cea mai favorabile " - imbecilitate facuta de infractori pt infractori ....

      dupa ce fura zeci de milioane , apoi fug ... barbateste
      • +20 (24 voturi)    
        Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:55)

        [anonim] i-a raspuns lui linarel

        • +20 (24 voturi)    
          Justitia romana in actiune... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:42)

          tarantella [utilizator] i-a raspuns lui

          Daca un doctor iti interzice sa mananci carne de vita si maioneza, dar iti recomanda calduros salata boeuf, ai zice ca-i nebun. De judecatorii astia ce sa mai zici?
  • +48 (54 voturi)    
    Azil politic (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:07)

    vlad.pe [utilizator]

    Azil politic pentru ca a furat si a fost prins, Indrazneste sa crezi in ROmania.

    La fel cu Sebastian Ghita sta bine merci, probabil si de Mazare nu o sa se lege nimeni.
  • +44 (48 voturi)    
    Lol (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:11)

    HP [utilizator]

    Gata, nu-l mai vedeti pe Mazare prea curand.

    La cat de corupti sunt cei din Madagascar, si cata spaga a dat Mazare pentru terenurile si combinatiile de acolo, nu i se va refuza niciodata azilul.
    • +20 (24 voturi)    
      In plus.... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:17)

      blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui HP

      se pare ca Rep. Malgasa nu are tratat de extradare cu Romania , deci oricum nu se pot lega de el, chiar daca vor da n-spe condamnari , vor fi in contumacie .
  • +36 (40 voturi)    
    deci, (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:13)

    nash pandelica [utilizator]

    nu in prazilia, in madagascar se aduna hotii.
    urmeaza cel de la belgrad, si el facut scapat de preacinstita melitzie postdetzembrista, continuatoarea traditiilor societatii socialiste multilateral dezvoltata, alaturi de sereitate si procuratura.
    miliardarii lui ilici sunt in monte carlo, ai lui dr,tonta in republica malgasha...dracnea si nicusor constantinescu vor completa echipa...
    pe langa astia, bombo e un adevarat patriot. :-))
    un adevarat duce de cornu !
  • +30 (34 voturi)    
    Mai fugise un las (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:15)

    jack80 [utilizator]

    prin estul Africii si l-au adus inapoi. Sau poate a fugit pentru ca-i nevinovat? Statul asta paralel iar isi face de cap...
    • +11 (13 voturi)    
      Tu compari un gainar cu niste profesionisti (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:06)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui jack80

      precum Ghita si Mazare ? Mare eroare !

      Asa cum, (de principiu !!!) penelistii sunt niste pesedisti mai prosti si penalii penelisti nu fac exceptie de la regula si, prin urmare, intotdeauna sunt mai tampiti decat penalii social -democrati !

      PS. De unde pana unde pretinzi existenta unor valori morale (gen curaj, , curajul de a-si recunoaste gresala si de a o ispasi) la astfel de indivizi ?
  • +28 (36 voturi)    
    Demisia (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:20)

    Ochii_pe_voi [utilizator]

    Secretara imbecila sa isi dea DEMISIA IMEDIAT. O carierista ajunsa scroafa in copac lingând f*l HOTULUI Dracnea, RUSINEA ROMANIEI. Un popor cu MINIMA demnitate nu ar accepta asa cave, dar poporul de hoti numiti români înghite orice fecale.
  • +31 (35 voturi)    
    A fugit un mafiot (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:20)

    mateistefan [utilizator]

    Jale mare la C-ța a plecat tătucul
  • +39 (43 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:21)

    [anonim]

    • +4 (6 voturi)    
      Trebuie sa tinem cont (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:00)

      FlorinG [utilizator] i-a raspuns lui

      ... cind auzim anunturile cu prejudiciul, ca e vorba doar de banii datorati statului. Furturile sint mult, mult mai groase, doar partea datorata statului e atit cit se spune. Mazare nu a furat doar un pic peste 100 milioane, atita trebuia sa ajunga la stat. Si doar intr-un dosar. Si doar ce au putut demonstra. Furturile sint infinit mai mari, vai de tarisoara asta. Crede cineva ca exista o primarie, un ghiseu, orice, in tara asta, din care sa nu se fure cu toptanul ?
  • +20 (24 voturi)    
    pai ce mai asteapta politia (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:24)

    gopo2016 [utilizator]

    nu sa prezentat la control si nici nu a spus ca pleaca, ca un hot ce e , daca voia sa o faca cinstit spunea politiei unde pleaca si ca nu poate ajunge la data cutare sa se intilneasca cu ei, deci se pare ca celelalte procese ii aduc vint de inchisoare, la multi ani dupa grati
  • +28 (32 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:27)

    [anonim]

    • +12 (18 voturi)    
      justitia sun toader, e tot mai garbovenita. (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:20)

      kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui

      .
      • +5 (5 voturi)    
        Madam Costiniu i-a dat cu suspendare! (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:52)

        AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui kkciosuldelahamangia

        Asta e mana borfasilor de la Curtea de Apel. DNA a cerut insistent sa fie data afara din magistratura.
  • +27 (31 voturi)    
    E binee!!! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:36)

    Klaus_ [utilizator]

    Foarte bune gaselnitele astea cu “controlul judiciar” si “arestul la domiciliu”: toti fasolarii astia mafioti din PSD, alde Mazare, Ghita, Hayssam se cara din tara si isi cheltuie banii furati. Si eu spun serios ca e mai bine sa! Ia ganditi-va putin, daca ii tinea la bulau, ii tinea pe banii nostrii iar banii furati oricum erau in banci din tari exotice si nimeni nu le-a luat vreodata nimic. Dupa 3 ani ies din puscarie pe motive de boala, varsta, buna purtare, carti scrise sau alte prostii, sunt curati ca lacrima di isi pot cheltui linistiti milioanele. Poate chiar intra din nou in politica si ne mai fura o tura. Pe cand asa, cu fuga asta din tara, Mazare e nevoit sa se ascunda tot restul vietii, sa faca pe shmecherul cu triburile din Madagascar, pe banii lui, nu va putea veni niciodata in tara cu acte in regula, si scapam definitiv de el.
  • +27 (31 voturi)    
    acum inteleg (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:38)

    zicsieu [utilizator]

    ce zicea psd-ul cu "ne pleaca tinerii din tara". pustii astia rosiatici fac ce fac si fug dar batranii stau. stau si iau (cat mai mult sper). la mazare era de asteptat sa plece cand nu are fix nici cea mai mica opreliste din partea statului roman. bah dar nimic: nu tu interdictie, nu tu bratara, nimic, nimic, nimic...si asta a furat milioane. pai in vraja marii ca daca un om simplu face ceva imediat e flancat de politai si mai sta si 1 saptamana pe undeva pana sa apuce careva sa vorbeasca cu el. e clar ca judecatorii lu mazare nu au iesit sa protesteze impotriva modificarii legilor justitiei.
  • +22 (24 voturi)    
    king julien (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:40)

    meditatorul [utilizator]

    ii acorda azil politic fara probleme!
  • +31 (35 voturi)    
    Din momentul in care lui Mazarei-a fost eliminata (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:44)

    Susufler0 [utilizator]

    din controlul judiciar interdictia de a parasi tara, la mine in cartier s-a prabusit cota la pariurile pe "daca" si au explodat cele cu "cand" !!

    Ce ii mai place ICCJ-ului in ultimul timp sa puna la cheltuiala autoritatile ! Dar de fapt acestea platesc cu bani luati de la noi, nu-i asa ?

    PS. In fine, se pare ca urmeaza Nutzi ? Ea mai are de trecut un hop insa !
    • +5 (7 voturi)    
      Ea, Nutzi Spaima Biruintzii (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:37)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Ar trebui "intronizata " La Crucea de Piatra ca Practicanta..
      • +4 (6 voturi)    
        Of, of, of, Domnule ! Nu va recunosc, (Duminică, 31 decembrie 2017, 11:23)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui un domn

        mai ales dupa ce v-am citit ieri pe Contributors !

        Vorbiti de Nutzi - "Suspensor" care a ajuns sa regrete ca i-a dat biletelul roz lui Base in loc sa-l pastreze si sa incerce o actiune pe cont propriu la domnu Arhitect !

        Cine stie, acum poate se lupta ea pt mostenirea liberalului !

        Totusi e greu cand vii la peste 20 de ani din Buzau in Bucuresti, cu sprijinul cinstit al unui tata sofer si a unei mame taxatoare.

        Sansele sunt imense sa-l cunosti pe Cocos si sa ajungi consiliera Marinarului !

        Iar de aici si pana la ce a urmat pasii facuti au fost aproape obligatorii !

        PS. Pe aceasta cale ii urez un calduros "La Multi Ani", d-nei Udrea ! (Banuiesc ca fiecare avem propriile proiectii asupra viitorului) !

        PPS. La multi ani, fericiti si tie, Domnule ! Si deie Domnul, sa ne citim sanatosi in noul an !
        • +2 (2 voturi)    
          Va Multumesc (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:19)

          un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

          Insa va supun atentia la o Dilema Veche: BOR ul pe timpul Functionarii Legale a Stabilimentului Crucea de Piatra aduna, ma rog nu raspandea afurisenie, or azi BOR ul imprastie afurisenie discret sau mai putin discret si...numai presiuni nerefulate avem in Societate! Experienta DUamnei Nutzi, este un pretios capital uman ce merge finatat POSDRU intr un Nou Stabiliment Crucea de Piatra, oamenii vor merge si la Moashte, dar si la ea cand organizeaza Promotii. asta i Dilema!
          La Multi Ani si Dumneavoastra “Susufler 0”
          P.s pe Contributors..imi spun off ul..pentru Cunoscatori Aidoma Dumneavoastra!
  • +26 (32 voturi)    
    Asa au fugit capii nazistilor in (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:47)

    soundtrack [utilizator]

    America de Sud, raiul penalilor de oriunde, asa au fugit si unii din oligarhii rusi (cei care s-au dat cu putinel au ramas "politicieni de marca").
    Ai nostri sunt "mintile briliante" care au luptat in revolutie si au fost rasplatiti gras cu devalizarea tarii. Ei sunt ce care 'ne-au scapat de teroristi", nu-i asa? Iulian Vlad si armata lui de borfasi cu copii, purcel si catel, cu famiglii in televiziuni manipulatoare, toate creierele satanice din sri, die, sie, directii si contradirectii,gheneralimea tanara si batrana, toti melitzienii, tablagiii si gradati burtosi, ong-uri care mai de care mai ultrademocratice si cu beculete de semnalat prezenta celor mai abjecte caractere ale Romaniei comuniste prelungite pana astazi se vanzolesc si consuma o tara pana la disparitie. O armata uriasa de paraziti care se cred indispensabili pentru ca ai lor ii admira si-i perpetueaza in diferite forme sub ochii iremediabil umezi ai poporului..
    Mazare este creatia si produsul celor care mai cred in binefacerile comunismului, in egalitarismul infect, abil transmis de niste minti parazite.
    • +6 (8 voturi)    
      Nazistii au fugit de pedeapsa capitala (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:33)

      Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui soundtrack

      de pedeapsa cu inchisoare pe viata sau in cel mai bun caz de pedepse de zeci de ani de inchisoare !

      Ai nostri fug de pedepse (cumulate) de 5-6 ani maximum, din care executa mult mai putin pt ca scriu carti, traiesc in "conditii grele" si datorita acestora luna de puscarie se contracta si ajunge la 24-25 de zile, sunt cuminti si se libereaza conditionat dupa ceva puscarie facuta si, numai vorbesc de borfasii in etate, care daca-s trecuti de 60 de ani primesc din start o reducere de jumatate din durata pedepsei in asa fel incat, avand in vedere toate "facilitatile" prezentate mai sus, ajung sa intre la inceputul weekend-ului in parnau si sa iasa la sfarsitul lui, cand de fapt, potrivit calculelor oficiale ar fi trebuit sa iasa cu o zi inainte de a intra !!!

      Deci nu sufera comparatie, unde mai pui ca Mosadul i-a gasit pe multi nazisti si prin America de sud si i-a "rezolvat".

      Fasole boabe al nostru, Ghitza, Varanul si toti ceilalti tovarasi ai lor se pregatesc sa aiba raiul lor, al Penalilor, aci, in Romanica.

      Nu mai trebuie decat ca Republica Dragniana sa prinda radacini in urmatorii doi-trei ani.

      PS. Asta bineinteles daca o vom lasa noi !
      • +5 (7 voturi)    
        Si toate astea pt. ca s-au urcat pe cadavre (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:59)

        soundtrack [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

        ca sa-si faca in timp tara de furat, prosti de votat, sclavi de oprimat.
        • +5 (7 voturi)    
          Da ! pe cadavre s-au urcat fauritorii (Duminică, 31 decembrie 2017, 11:38)

          Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui soundtrack

          republicii feseniste iliesciene, republica ce a creat conditiile de baza pt furtul Romaniei bucata cu bucata, si, totodata i-a creat pe sclavi (bugetari "asistati" si pe asistatii propriu-zisi si i-a invatat totodata cu cine sa voteze.

          PS. Restul republicilor social-democrate ce au urmat, au desavarsit opera de inceput, bazandu-se si pe pasivitatea, nepriceperea sau ticalosia opozitiei !
          • +3 (3 voturi)    
            Va Rog Adaugati (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:21)

            un domn [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

            Si Complicitatea Opozitiei, Casatoria de scurta durata U$Lamul, continua adulterin si In 2017!
  • +28 (32 voturi)    
    Rugaminte pentru PSD Constanta (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 18:49)

    un_moftangiu [utilizator]

    Radu Mazare este membru in organizatia dumneavoastra?
  • +15 (17 voturi)    
    Raduucuuu (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:08)

    ady77 [utilizator]

    Sa ai un an linistit, o sa ii transmit d.nei secretare Dan Carmen, daca se schimba ceva sa iti dea de sase.
    Nu iti fa probleme noi suntem bine, mai iesim prin cate o piata, mai strigam cate ceva, dar nimic deranjant.
    Nu suntem greci, ca sa facem prapad, doar gura e de noi.
    Oricum eu le multumesc celor care nu au "avut" timp sa mearga la vot.
    Te pup rece.
  • +17 (21 voturi)    
    banuiesc ca recuperasera toti banii (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:12)

    nick24 [utilizator]

    d-aia avea liber la iesit din tara, ca altfel nu are logica.
    aaaa, stai sa vezi ca era liber pe baza legilor facute si votate de parlamentul penalilor!

    "Radu Mazare a fost trimis in judecata de DNA in 28 octombrie 2008, alaturi de 36 de persoane, intre care fosti si actuali functionari din Primaria Constanta si Oficiul de Cadastru, mandatari si notari publici, pentru atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din municipiul Constanta, Mamaia, plaja si faleza. Prejudiciul in aceasta cauza a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro."

    114 milioane de euro- si era liber???!!!!
  • +25 (25 voturi)    
    Pleacă valorile (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:14)

    Celbland [utilizator]

    Ne pleacă valorile, oamenii cei mai apreciați de alegători: Sebastian Ghiță, Radu Mazăre, ...
    • +16 (18 voturi)    
      Rau e ca pleaca cu BANII NOSTRII. (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:50)

      ddutz [utilizator] i-a raspuns lui Celbland

      Cat despre "valori", au ramas destule, e plina tara de gunoaie d'astea.
      De sus, cei doi capi de parlament si ai lor, pana la consilierul comunal si slujbasul si "uns" si in plus si hotz, trecand prin toti directorii si similarii de deconcentrate. Vezi ASF, Nuclearoelectrica, etc, etc, etc, samd.
      Dar, cand intr-o tara hotii fac legile, hotii o conduc, ce pretentii poti avea?!
      De la voievozi si regi, am ajuns condusi de Dinu Paturica.
      Sa fie al naibii daca nu era mai bun Ceasca, macar era patriot.
  • +14 (18 voturi)    
    In Madagascar? (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:21)

    scaraotchi [utilizator]

    Auzi Daddy ce fraier e Mazare asta. Pai unde o sa ingroape atata banet ,pe o biata insulita ?

    Nu sunt toti "ageri" ca matale, deh ai tot Amazonul la dispozitie.
    • +6 (8 voturi)    
      Nepoata lu Daddy Cred ca Proprietara la (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:38)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

      Fortaleza
  • +13 (19 voturi)    
    . (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:51)

    /./ [utilizator]

    Romanii au votat niste infractori sa ii conduca, merita sa moara mancati de viermi in spitale.
  • +16 (22 voturi)    
    in tari civilizate... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 19:56)

    liviu_ [utilizator]

    ministrul justitiei si/sau ministrul apararii isi dau demisia pt asa ceva...

    tudose, Carmen se aude?!

    de asemenea apropos de raspunderea magistratilor... judecatorul care nu a interzis sa paraseasca tara raspunde cumva?! normal ca nu, pt ca noua lege de raspundere a magistratilor prevede doar cand se greseste in defavoare inculpatului... cand se greseste in favoarea lui e ok (asta este de fapt motivul prindipal pt care nu sunt de acord cu raspunderea magistratilor)
    • +17 (19 voturi)    
      Kestie aranjata (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:32)

      Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

      Cine sa raspunda, ca doar toti sunt in gasca si sprijina statul mafioto securist anexat de Ciuma Rosie PSD+ ALDE + UDMR.
    • -7 (11 voturi)    
      În țările cu adevărat civilizate (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:44)

      Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui liviu_

      nu ar fi posibilă elaborarea Acordului secret SRI-PÎCCJ/DNA și nici lansarea „Câmpului tactic” - surse ale batjocoririi actului de justiție, ale abuzurilor care au speriat pe români !
      Dacă am fi țară civilizată, CSAT-ul ar fi trebuit de mult să abroge și să condamne public acest odios acord și ticălosul „Câmp tactic” !
      De ce tac oare CSAT-ul, CSM-ul, Parchetul General, DNA-ul, asociațiile magistraților etc. etc., respectiv cei care au inițiat cele de mai sus și - mai ales - au tras/trag foloase politice și materiale de pe urma lor ?
      Bine ar fi ca fuga ilegală a dlui Mazăre să-i trezească la realitate !?
      • +4 (6 voturi)    
        Toarșu supefraier, că altfel nu pot să-ți spun (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:08)

        Spiky [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

        In Regatul Unit al Marii Britanii este un acord și mai tare între serviciile secrete - MI5, MI6, Scotland Yard, și când se întâmplă ceva împotriva țării, respectivul este luat pe sus curat constituțional, coane Fraierică!
        • -3 (5 voturi)    
          Dezinformare, deziformare ! (Duminică, 31 decembrie 2017, 19:51)

          Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui Spiky

          Vă scuz folosirea unui limbaj ne-elegant, dar nu pot trece cu vederea MINCIUNA - DEZINFORMAREA: Acordul/înțelegerea la care vă referiți NU (Repet: N U) DĂ NICIUN DREPT SERVICIILOR SECRETE ENGLEZEȘTI SĂ FACĂ RECHIZITORII; SĂ INTERVINĂ ÎN INSTANȚE etc., etc., așa cum procedează -BRUTAL/SAMAVOLNIC/ILEGAL - SRI-ul nostru, cu complicitatea vinovată a CSAT-ului, a CSM-ului, a ÎCCJ, a Parchetului General, a DNA-ului etc., etc.
          Vă rog respectuos să vă informați C O R E C T !
          Vă mulțumesc !
          • +1 (3 voturi)    
            Dezinformarea vă aparține, toarșu! (Luni, 1 ianuarie 2018, 19:07)

            Spiky [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

            SRI pune la dispoziție două lucruri: informații pe care le culege, cu privire la diverse infracțiuni (ați dori de dragul unei pretinse constituționalități, să stea cu mâinile încrucișate pe când d-alde Micky Șpagă...Dragnea jefuiesc țara) și mijloace tehnice de interceptare, adică odată ce informațiile despre o infracțiune au ajuns în sistemul judiciar și a început cercetarea in rem (adică a faptelor și infracțiunilor, nu a celor care le-au comis) abia după aceea se dau mandate de interceptare. Poliția nu are tehnica necesară - întrebați Parlamentul de ce nu are, că el face bugetul.
            În rest, vă recomand mai lent cu dezinformarea, că dați în accident vascular cerebral....
      • +1 (1 vot)    
        Pe care romani su speriat, domnule? (Luni, 1 ianuarie 2018, 7:29)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

        Pe hoti? Aveti ceva furturi la activ si va este frica? Luati exemplu de la mazariche si cumparati-va un bilet dus catre Madagascar.

        Eu nu sunt speriat deloc. La cat mai multe dosare facute de echipa SRI-DNA!

        "Informațiile din domeniul siguranței naționale pot fi comunicate, potrivit legii nr. 51/1991, următoarelor instituții[5]:

        - Președintelui României,
        - Președintelui Senatului,
        - Președintelui Camerei Deputaților și Comisiilor permanente pentru apărare, ordine publică și siguranță națională ale celor două camere ale ----- Parlamentului României;
        - Primului Ministru, miniștrilor și șefilor de departamente din ministere (când informațiile au legătură cu domeniile de activitate pe care aceștia le coordonează);
        - Prefecților, primarului general al capitalei, precum și conducătorilor consiliilor județene, respectiv al municipiului București (pentru probleme care sunt de competența acestora);
        - Organelor de urmărire penală, când informațiile privesc săvârșirea unei infracțiuni;"
  • +16 (18 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:07)

    [anonim]

    • +4 (4 voturi)    
      ciuma rosie e imuna la ciuma neagra (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:06)

      kkciosuldelahamangia [utilizator] i-a raspuns lui

      au fost imunizati de catre ilici.
  • +11 (11 voturi)    
    In plus, (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:30)

    Kepler [utilizator]

    inainte de a parasi tara, s-a vaccinat contra ciumei.
  • +15 (19 voturi)    
    popor de imbecili, (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:30)

    yellowdog [utilizator]

    se ortodox si iubeste hotia si miciuna
  • +16 (18 voturi)    
    Asta e solutia (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:36)

    AsaCeva [utilizator]

    Ca sa scapam de hotii astia le dam voie sa-si ceara azil politic. Ala in Serbia, asta in Madacscar si urmatorul, dar nu cel din urma, in Brazilia. Ca daca lasam dupa justitie, vor modifica pana si coordonatele Romaniei. Nicolicea va iesi in comisia speciala sa ne explice ,,ca ca" si in cazul Belinei s-au muat Carpatii.
  • +15 (17 voturi)    
    Din pacate, (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:25)

    Tepesul [utilizator]

    anul asta facem salata boeuf fara mazare. Ne-a scapat mazarea printre degete.
  • +16 (18 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:37)

    [anonim]

  • +14 (16 voturi)    
    Poate-l toarna baietii destepti (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:59)

    Ord [utilizator]

    pe la coruptii si mafiotii din Madadascar de-l chelesc de bani pe Mazare si dupa aia il arunca sa vada pestii. Asta nu era o sugestie, nuuu.
  • +14 (16 voturi)    
    domnu' dragnea... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:03)

    ernst [utilizator]

    ...si-o fi dictat scrisorica de adio? - la el e ceva problema cu indeletnicirea asta, asa ca putina prevedere...
  • +20 (22 voturi)    
    Inonceta imaculata pura (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:11)

    Florin@ [utilizator]

    Acum cativa ani l-am vazut pe dl Mazare la Piata Unirii in Bucuresti, intr-un Jaguar decapotabil care costa vreo 100.000 de euro. L-am salutat cu "Sa traiti domn primar", ca era masina decapotata si mi-a raspuns respectuos. Acum te intreb eu pe tine domnule primar, care te plangi ca te persecuta statul paralele si ilegitim, de unde aveai tu bani de jaguar decapotabil. Rosu. Imi aduc aminte ca era rosu. ??? DIn salariu de primar ? Ti-au facut englejii leasing pe 1000 de ani ??

    Tu ai furat bai primare. Mult si bine. De unde atatea, din salariu de primar ?
  • +6 (6 voturi)    
    Ciumatul la ciumati trage (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:51)

    Ursuletul de Plus [utilizator]

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-22201582-epidemie-ciuma-peste-2-300-cazuri-confirmate-peste-200-morti-lovit-anul-acesta-madagascar.htm
  • +6 (6 voturi)    
    NADAGASCAR?! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:51)

    TrueBlue [utilizator]

    Deci, R.M. cere azil politic intr-o tara care probabil i se potriveste ca o manusa: saraca (PIB 1500$/capita), corupta si care a renuntat la socialism ceva mai incoace.
  • +10 (10 voturi)    
    Bravo bābāetz! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:01)

    deville2010 [utilizator]

    Ne-a luat banii si-a plecat! Multumim spalatilor pe creier din constanta si de pe intreg teritoriul tarii pentru alegerile facute.
    PS -Mazare parca a avut 5 mandate.Bravo indobitocitilor din constanta! O sa faceti coada la pui congelati in Madagascar.
  • +6 (6 voturi)    
    Cand noi (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:10)

    Tepesul [utilizator]

    nu suntem in stare sa ne facem curatenie in propria ograda, speram sa ne intinda Dumnezeu o mana de ajutor: https://www.realitatea.net/avertisment-pentru-radu-mazare-madagascar-lovit-de-epidemie-de-ciuma_2129860.html
  • +8 (8 voturi)    
    Dedicatie pt.Radu de la Constantaaa (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:43)

    Grandgousier [utilizator]

    Forma carbunculoasa- febra,dureri de cap si articulatii stare de abatere,slabiciune pana la pierderea cunostintei. Forma septicemica- febra ridicata,frisoane,dureri de cap,stare grava de abatere,cu regiuni hemoragice intinse. etc.
  • +7 (7 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:59)

    [anonim]

  • +6 (6 voturi)    
    ..epidemie de ciuma... (Duminică, 31 decembrie 2017, 5:04)

    liviu@ideveloper.ro [utilizator]

    Cum vor astia sa scape de Ciuma daca-l primesc pe Mazare?
  • +7 (7 voturi)    
    Am devenit exportatori de corupti! (Duminică, 31 decembrie 2017, 6:53)

    nlln [utilizator]

    Urmeaza Udrea.

    Toti , cu ceva experienta , banuiam ca exact asa se va intampla.
    Doar ca a durat mai mult decat ma asteptam.

    Recuperarea prejudiciului.....!?
    Asta este! Fie de la noi.
    Dupa ce a distrus un intreg oras, in sfarsit a plecat!
    Nu spre inchisoare unde ii era locul.
    A luat drumul pribegiei de divertisment ( initiaza cu siguranta si pe acolo ceva defilare..)

    In urma lui Constanta arata ca o mahala.
    O mizerie.

    Si cu tupeul caracteristisc hotilor a inceput sa strige.
    Azil politic!
  • +11 (11 voturi)    
    JUSTITIE CORUPTA (Duminică, 31 decembrie 2017, 8:29)

    Cetateanu [utilizator]

    4 dosare si nici o cerere de neparasire a tarii? Scrie clar pe procurori si judecatori SPAGA.
    Isi bat joc de oras si sistemul juridic nu vede nimic. Parca Mazare a trecut strada prin loc nepermis.
  • +9 (9 voturi)    
    Fabulos (Duminică, 31 decembrie 2017, 9:30)

    un_carnat [utilizator]

    Fugar infractor ca Ghitza, cere azil politic ca Puigdemont. Mirobolant.
  • -8 (12 voturi)    
    Reflexul la abuz, la Acordul secret SRI-PÎCCJ/DNA! (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:23)

    Cremenarul [utilizator]

    Până nu se pune capăt abuzurilor, vom avea multe, foarte multe plecări din România.
    De ce autoritățile nu ne spun adevărul, respectiv că mulți, foarte multți români „fug” în străinătate pentru că politizata noastră justiție este abuzivă, samavolnică !
    De ce nu se publică Acordul secret SRI-PÎCCJ/DNA?
    De ce CSAT-ul nu anulează și nu condamnă public acest scandalos acord ?
    De ce CSM-ul nu condamnă public „Câmpul tactic” și nu exclud din magistratură pe procurorii și judecătorii care au acționat obedinet în conformitate cu indicațiile politice primite ?
    De ce asociațil profesionale ale procurorilor și judecătorilor nu inițiează măsuri vizând revizuirea proceselor mutilate prin aplicarea de către procurori și judecători a prevederilor Acordului secret SRI-PÎCCJ/DNA și ale „Câmpului tactic”.?
    De ce prietenii noștri de la REZIST acceptă menținerea în vigoare a Acordului secret SRI-PÎCCJ/DNA și a „Câmpului tactic” ?
    • +8 (12 voturi)    
      Mai lasa-ne, borfi! (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:53)

      soundtrack [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

      Crezi ca aici sunt prosti pe care sa-i manipulati voi si sa va justificati infractiunile?
      Scrie bosorogilor dinozauri din toata tara, cei cu uniforme si cu scafarlia plecata zeului minciunii si furaciunii, comunismului si dictaturii prostilor!! Poate acolo gasesti intelegere securisto-stahanovista!
      Acorduri intre parchete si cei din intelligence exista in toata lumea.In era noilor tehnologii, vrei ca procurorii sa mearga pe teren cu un creion si-o hartie? La noi toti din intelligence sunt obedienti capilor securisti,kgb, fsb, dar sunt atatia care furnizeaza info pretioase despre borfaraia din politica, despre crima organizata instituita chiar de institutiile menite a o anihila si care sunt in slujba psd.
      • -1 (3 voturi)    
        Comunismul și-a înfipt adânc rădăcinile (Duminică, 31 decembrie 2017, 18:32)

        Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui soundtrack

        în conștiința dvs.
        Numai comuniștii/naziștii recurgeau la invective, la injurii etc. împotriva acelora cu care nu erau de acord.
        Numai comuniștii/naziștii recurgeau la minciuni de genul celei debitate de dvs., respectiv că și alte țări ar folosi practica acordurilor secrete dintre serviciile de informații și parchete !?
        Menținerea în vigoare a Acordului secret SRI - PÎCCJ/DNA constituie cea mai convingătoare dovadă că în România nu poate avea loc un proces corect, bazat - EXCLUSIV - pe probe !
        Acesta este argumentul principal invocat de dl GHIȚĂ, dl POPOVICIU și de alți români care au solicitat și primit azil politic în străinătate, argument care s-a dovedit a fi deosebit de solid deoarece a fost luat în considerare de instanțe judecătorești din țări civilizate, care nu acceptă existența unor asemenea acorduri de sorginte comunisto-nazistă !
        Nădăjduiesc că ilegalitatea la care a recurs dl MAZĂRE va trezi la realitate autoritățile române , respectiv le va determina să treacă URGENT la depolitizarea Justiției române !?
        • +1 (3 voturi)    
          Da, da! (Luni, 1 ianuarie 2018, 7:32)

          Alius [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

          Numai comunistii au facut ceea ce au facut comunistii, adica PSD: si-au dat legi pentru ei, sa fure cat pot si sa nu raspunda pentru furaciunile facute.

          Fuga lui mazariche va trezi la realitate autoritatile romane (conduse in majoritatea lor de hoti - adica de comunisti) si cor cere si ei bilete catre Madagascar, daca nu le iese asta cu legile pe care si le fac cu dedicatie.
          • 0 (2 voturi)    
            Încă o nouă dovadă a ravagiilor comunismului ! (Marţi, 2 ianuarie 2018, 11:07)

            Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui Alius

            Păcat, mare păcat !
            Împroșcare cu calomni, inepții, ne-adevăruri etc., etc. este o practică comunistă de care văd că nu putem scăpa !
            Păcat, mare păcat !
            • -1 (1 vot)    
              Pacat, mare pacat .. (Miercuri, 3 ianuarie 2018, 2:33)

              Alius [utilizator] i-a raspuns lui Cremenarul

              ...sa ajungi in halul in care esti si sa nu mai ai contact cu realitatea. Ai uitat cand Nascase dadea scutiri de TVA cu dedicatie pe perioade scurte ca sa-si "ajute" pretenasii la nevoie? A uitat cand si-a dat Nascase lege ca Presedintele Romanie sa aiba mandat de 5 ani si nu 4 ani? Te-ai uitat pe legile pe care incearca sa le treaca borfasii de si prin parlament? Si astea sunt doar cateva exemple. Nu exista spatiu aici pentru a cita toate legile pe care si le-au dat cu dedicatie comunistii astia.

              Practica comunista, zici? Da' cine naiba a ajuns la putere dupa 89'? Capitalistii? Nesimtirea nu are margini la tine. Auzi la el: calomnii, inpetii si ne-adevaruri. Enumara care sunt calomniile, ineptiile si ne-adevarurile spuse de mine.
              • 0 (0 voturi)    
                Să auzim numai de bine ! (Vineri, 5 ianuarie 2018, 8:33)

                Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui Alius

                Vă doresc mult, mult succes în activitatea dvs.
                Fie ca Noul An 2018 să vă aducă numai bucurii/satisfacții, multă sănătate și o imensă bogăție sufletească și materială !
  • +11 (11 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:45)

    [anonim]

  • +4 (4 voturi)    
    ipocrizie cit incape! (Duminică, 31 decembrie 2017, 13:05)

    victor L [utilizator]

    Mazare e Mazare, dar o mare vina nu o au procurorii si judecatorii? Nuuuu, ei sint intangibili, iar mazariche se dixtreza in Madagascar :P
    Justitia nu trebuie aparata, ci trebuie trasa de mineca sa se trezeasca.
    • +3 (3 voturi)    
      Felicitări ! (Duminică, 31 decembrie 2017, 18:36)

      Cremenarul [utilizator] i-a raspuns lui victor L

      Fie ca ilegalitatea dlui MAZĂRE să determine autoritățile române (CSAT, PARLAMENT, CSM, PÎCCJ, DNA, ÎCCJ, GUVERN etc., etc.) să se trezească la realitate !?
  • -3 (3 voturi)    
    ... (Duminică, 31 decembrie 2017, 13:53)

    Sarmis [utilizator]

    Dupa cel de-al II-lea razboi mondial comandourile israeliene cutreierau America de Sud in cautarea criminalilor de razboi nazisti care reusisera sa scape de sub incidenta Tribunalului International.

    Romania ar trebui sa reactioneze similar. Acesti indivizi trebuie adusi in tara vii sau morti de catre serviciile romane de inteligence, judecati si condamnati.
    Condamnati pentru crime impotriva poporului roman, pentru coruptie e prea putin.
  • -2 (4 voturi)    
    Justitia romana si-a cam luat adio de la (Duminică, 31 decembrie 2017, 14:46)

    xrogo [utilizator]

    Mazare, daca dintr-o tara vecina si fosta prietena, pana la bombardamentele NATO aplaudate de Romania, nu putem sa-l aducem pe Ghita, atunci adio Mazare si n-am cuvinte!
    • +1 (3 voturi)    
      Mircica, breh, festina laente (Duminică, 31 decembrie 2017, 16:33)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      Asa spunea Lumea ca Varanu,unkiu tau e un Titan...restul legendei privind Titanul banuiesc ca ti a citit profesoara de romana care te a crescut
    • 0 (2 voturi)    
      Si totusi .. (Luni, 1 ianuarie 2018, 7:33)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

      .. ai cam multe cuvinte pentru unul care pretinde ca nu are cuvinte ...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by