Marți, 19 decembrie 2017, bucureștenii sunt invitați la Teatrul EXCELSIOR (Sala „Ion Lucian”) pentru a viziona ultima reprezentație din acest an a musicalului Our Ladies of Perpetual Succour (Fecioarele noastre grabnic ajutătoare), una dintre cele mai aplaudate producții din repertoriul teatrului, ce poartă semnătura regizorală și coregrafică a lui Răzvan Mazilu.

Fecioarele noastre grabnic ajutatoareFoto: Teatrul Excelsior

Cu o distribuție exclusiv feminină, spectacolul Our Ladies of Perpetual Succour este un „imn” închinat tinereții și prieteniei, un amestec de sentimentalism și umor visceral, grație și decadență, mixate într-un cocktail electrizant de partituri clasice și hituri pop-rock interpretate cu asumare și energie debordantă.

„Fecioarele noastre” sunt șase adolescente care fac primii pași pe drumul ireversibil al maturizării, un drum pavat cu experiențe inițiatice bulversante și povești de viață complicate. Sunt șase eleve ale unei școli catolice de fete pentru care vizita la Edinburgh, cu ocazia unei competiții corale, devine o neașteptată întâlnire cu impulsurile lor latente care le transformă curiozitatea în acte de teribilism.

Sub bagheta regizorală și coregrafică a lui Răzvan Mazilu, aventura adolescentină se transformă într-un show electrizant ce include toate ingredientele unui musical de succes: un text contemporan, partituri vocale și actoricești remarcabile, exuberanță, muzică live, efecte vizuale impresionante și, nu în ultimul rând, multă strălucire!

Biletele pot fi achiziționate online, de pe site-ul http://www.bilet.ro/ și de la casa de bilete a Teatrului EXCELSIOR (Str. Academiei, nr. 28).

OUR LADIES OF PERPETUAL SUCCOUR (FECIOARELE NOASTRE GRABNIC AJUTĂTOARE)

de Lee Hall

după romanul „Sopranele” de Alan Werner

Regia și coregrafia: Răzvan Mazilu

Traducerea și adaptarea: Carmen Stanciu

Scenografia: Romana Țopescu, Dragoș Trăistaru

Orchestrația și adaptarea muzicală: Lucian Vlădescu

Light Design: Alin Popa

Pregătirea muzicală: Gönül Abdula

Asistent coregrafie: Raluca Nicolae

Selecția muzicală: Răzvan Mazilu și Lucian Vlădescu

Distribuția (în ordinea indicată de autor)

Orla – Alina Petrică

Chell – Meda Topîrceanu

Kay – Ioana Mărcoiu

Manda – Daniela Tocari

Kylah – Oana Pușcatu

Fionnula – Ana Bianca Popescu

Orchestra

Adina Cocargeanu – pian

Imola Tamás – percuție

Andreea Archip – pian