Andreea Esca n-a intrat din prima la facultate. Unde a trimis-o tatal ei sa dea examen si unde a ajuns ea. Andreea Esca, care este casatorita cu omul de afaceri Alexandre Eram, este prezenta pe micile ecrane de foarte multi ani. Este prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Pro TV. "Am dat la ASE... si nu am luat, asa ca am plecat in vacanta, ca era vara." "Tata a innebunit de nervi, cum sa plec daca nu am intrat la facultate?! Mi-a zis: vezi ca s-a infiintat prima facultate particulara in Romania, se cheama Athenaeum, tu ai sa te duci acolo si ai sa dai la drept. Cand am ajuns acolo, alaturi era Facultatea de Jurnalism. Si nu stiu sa spun de ce, la asta m-am inscris. Si nu stiu sa spun nici de ce am ales sectia de televiziune", a afirmat Andreea Esca, citata de Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Beyonce si-a iertat inca o data sotul infidel. Toata lumea se astepta ca Beyonce (36 de ani) sa ia foc dupa ce sotul ei, rapperul Jay-Z (48 de ani), a recunoscut public in urma cu cateva saptamani ca a inselat-o, intr-un interviu acordat prestigiosului ziar "New York Times". Iata insa ca diva l-a iertat din nou. Si atunci cand a aflat prima oara si acum cand a facut-o de ras in intreaga lume, recunoscandu-si fapta. Dupa furtuna, insa, s-au pozat impreuna ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, potrivit Click.

Lovitura uriasa pentru 'Printul' Cristea! Ce i s-a intamplat dupa ce a renuntat la fotbal. Adrian Cristea spera sa reuseasca in afaceri dupa ce a hotarat sa se retraga din fotbal in urma unor accidentari repetate. Fostul mijlocas are probleme financiare si cauta o solutie pentru a se retresa. Cristea a incercat sa-si lanseze propria linie de moda si a fost nevoit sa-i cedeze partenerului sau de afaceri aciunile pe care le avea in firma tocmai din cauza crizei de lichiditati prin care trece. Cristea a primit sprijin financiar din partea Denisei Nechifor, femeia alaturi de care are un copil, anunta Sport.ro.

Laura Bretan, castigatoarea "Romanii au talent", a cucerit publicul din New York cu "O Holy Night": "Ai o voce de inger". In varsta de numai 15 ani, castigatoarea sezonului sase "Romanii au talent", difuzat de Pro TV, a reusit sa cucereasca cu vocea sa speciala atat publicul din Romania. cat si pe cel din SUA, acolo unde adolescenta locuieste alaturi de parintii ei. Recent, Laura Bretan a sustinut un recital in New York unde a interpretat "O Holy Night" in versiunea de opera si a fost aplaudata de sute de oameni care au venit sa o vada pe artista, scrie Adevarul.

O actrita celebra, complet goala in cea mai noua campanie PETA. Kate del Castillo (45 de ani) a renuntat complet la haine pentru cea mai noua campanie PETA (n. red organizatia care apara drepturile animalelor). "Mai bine as umbla goala decat sa port blana" - este sloganul care apare pe fotografia in care actrita mexicana a pozat nud. In acest fel, ea vrea sa protesteze fata de tratamentul neadecvat aplicat animalelor. In fotografie, Kate isi ascunde zona intima cu ajutorul mainilor, iar sanii uriasi sunt acoperiti de cateva suvite de par, scrie Click.