Google a sarbatorit in 2017 cei 19 ani de cand a schimbat internetul. Acum, spre final de an, vine cu topul cautarilor pe Romania. Mai jos ai listele cu filme, diete si retete, scrie playtech.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

In 1997, Larry Page, unul dintre cofondatori, a ajuns la Universitatea Stanford pentru studii doctorale. Acolo s-a intalnit cu Serghei Brin si asa avea sa inceapa o relatie care le-a adus amandurora miliarde de dolari si a construit un imperiu digital. Aniversarea Google este, totodata, un motiv de bucurie pentru cei care depind de servicii ca Android, Search sau Drive ￯ Docs, Sheets sau altele. Iar la final de an e o bucurie sa vezi cautarile pe tari.

Cautarile anului 2017 publicate de companie sunt realizate pe mai multe categorii. Urmaresc tendinte de cautare din Romania si listele au fost create pe baza mai multor servicii si instrumente. Acestea ar trebui sa ne ofera o imagine cat de cat detaliata asupra interesului in cautari online.

Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends. Compania sustine ca a eliminat spamul, cautarile de navigare si cele care se repeta. Listele au fost realizate pe baza cifrelor de trafic de pe adrese din Romania, care au realizat atat cautari pe google.com, dar si pe domeniul local (google.ro) si cautarile mobile. Oricum, telefonul a ajuns deja cel mai folosit instrument pentru navigare si ar fi interesant pentru urmatorii ani sa vedem ce cauta oamenii doar pe smartphone.

Filme pe care le-au cautat romanii pe Google

Fifty shades darker

Fast and furious 8

Dunkirk

Descendentii 2

Collateral beauty

Thor: ragnarok

John Wick 2

Beauty and the beast

Baywatch

La la land

Retete de interes pentru Romania pe Google

Socata reteta bunicii

Tiramisu reteta originala

Clatite pufoase reteta

Dulceata de capsuni reteta

Castraveti bulgaresti reteta

Salam de biscuiti reteta

Ciorba de miel reteta

Reteta de preparare a papanasilor

Humus reteta

Spaghete carbonara reteta

Citeste restul articolului pe playtech.ro.