Cateva dintre lucrarile reprezentative realizate de Wendy Rombouts si Johana Forero, precum si creatii semnate de Eri Mitsostergiou si Vasia Stasinopoulou vor fi fi expuse incepand de joi seara, la sediul Ambasada Libanului, din Bucuresti, in cadrul unei expozitii de pictura care va putea fi vazuta pana la data de 14 decembrie 2017. Expoziţia marchează inaugurarea Spaţiului Cultural Libanez.

Ambasada Libanului organizeaza joi, la sediul institutiei, la ora 19.00, vernisajul unei expozitii care reuneste cateva dintre lucrarile reprezentative realizate de Wendy Rombouts si Johana Forero, precum si creatii ale Eri Mitsostergiou si Vasia Stasinopoulou.

Wendy Rombouts (Olanda ) si Johana Forero (Columbia) prezinta privitorilor expresia cautarilor artistice personale in domeniul picturii figurative si abstracte.

Wendy Rombouts s-a inspirat din propriile fotografii pentru transpunerea acestora pe panza in timp ce Johana Forero cauta o forma abstracta a traditiilor culturale pe care le-a intalnit pe parcursul calatoriilor ei.

Expozitia marcheaza totodata inaugurarea Spatiului Cultural Libanez infiintat sub tutela Ambasadei Liban la Bucuresti.

Pasionatii de arta si nu numai, vor putea vizita expozitia la sediul Ambasadei Libanului din Strada Aleksandr Puskin nr.11, in fiecare zi pana la data de 14 decembrie 2017, de luni pana vineri intre orele 9:00 ¬ 19:00, sambata si duminica intre orele 10:00 ¬ 14:00.