Bitcoin continua sa stabileasca noi recorduri, depasind joi 14.000 de dolari - Hotnews Mobile
1 € 4,6669 1 USD 0,7209sâmbătă 20 oct 2018

Bitcoin continua sa stabileasca noi recorduri, depasind joi 14.000 de dolari

de Vlad Barza Joi, 7 decembrie 2017, 8:10
- a A+
Imagine
​Moneda electronica Bitcoin are cea mai buna perioada din istoria sa si "spulbera" toate recordurile. Cel mai recent, Bitcoin a trecut de 14.000 de dolari, la nici zece zile dupa ce depasise pragul de 10.000 de dolari. Parcursul uimitor al Bitcoin a atras atentia investitorilor, dar i-a facut pe multi economisti de top si sefi de companii sa atraga atentia asupra riscului crearii unei uriase bule speculative.De exemplu, la Bitstamp Luxemburg cotatia a ajuns la 14.030, iar in Hong Kong, la 14.200 dolari, scazand apoi la 13.400 dolari.

La inceput de an un Bitcoin valora in jurul a 1.000 de dolari, pe 29 noiembrie a ajuns la 10.000 de dolari, apoi a depasit si 11.000 de dolari si a urmat o scadere brusca de peste 2.000 de dolari. Dupa acel moment moneda electronica si-a reluat cresterea.

Multi dintre cei care atrag atentia ca ne aflam in fata unei uriase bule speculative dau ca exemplu fluctuatiile zilnice foarte mari aduse de diversele anunturi, fie pozitive, legate de cresterea ratei de adoptie a monedei virtuale, fie negative, legate de interdictii.

Interesul fata de Bitcoin a crescut puternic in randul investitorilor si tot mai multi cumpara, temandu-se sa nu rateze un moment ce le-ar putea aduce multi bani. Pe de alta parte, foarte multi critica moneda si o serie de institutii cer ca Bitcoin sa fie supusa unor reguli clare.
1995 de afisari


Schema Ponzi
Lok [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 8:29
+7/7
Nimic in lumea asta ce nu produce plus valoare si creste asa de rapid nu e real. Bani pentru a rascumpara BTC la pretul de azi nu sunt in piata, valoarea fiind tinuta artificial prin microtranzactii nereglementate. E o schema Ponzi new age.
o bula financiara
pb80tm [utilizator], Joi, 7 decembrie 2017, 8:44
+7/7
fluctuatile mari pe bitcoin indica fondul precar al monedei. sunt fluctuatii in forma. ceva se intampla. senzatia e ca bitcoin e noul sistem piramidal gen caritas. in epoca digitala trebuie implementat caritasul digital. prea tare se agita nada asta si prea e popolarizata in media. daca ar fi o inteprindere financiara serioasa mari fi ar participa si i-ar da un ritm mai calm al fluctuatiei. prea ca la tara , prea straluceste, prea seamana a teapa.
pe de alta parte minerilor de bitcoin le convine cursul crescut deoarece le amortizeaza investitia. acest curs ai scoate pe plus atita timp cat o sa fie naivi sa-l achizitioneze cu bani reali. daca bula se sparge multi mineri o sa dea coltu. si mai sunt si alte monede virtuale. prea e inghesuiala de denominatii pe piata virtuala. parca fiecare vrea sa-si faca propriul caritas.
inca 6 comentarii comenteaza