Cat de frumos au imbatranit divele de altadata.Michelle Pfeiffer este inca foarte sexy. Nu are nici un rid si isi pastreaza o silueta de adolescenta. La fel de bine se tin Cindy Crawford, Sharon Stone, Elizabeth Hurley si Andie MacDowell. Actrita Michelle Pfeiffer, care a devenit cunoscuta datorita rolului din filmul "Scarface", din 1983, chiar a imbatranit frumos. Vedeta, care in tinerete s-a luptat cu dependenta de droguri si de tutun, duce in prezent o viata cumpatata. A terminat-o de mult cu viciile si are grija sa manance doar alimente sanatoase. Fotomodelul Cindy Crawford, care a cochetat cu cinemaul, se mentine de asemenea foarte bine la varsta de 51 de ani. Desi a avut doua sarcini, ea isi pastreaza perfect trupul de invidiat, datorita caruia a aparut de 50 de ori pe coperta "Vogue", scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Antonia, aparitie de infarct la un eveniment.Antonia a avut o aparitie incendiara la un eveniment. Insotita de partenerul ei, Alex Velea, Antonia a venit cu o tinuta extrem de sexy, ce lasa sa i se vada piciorul stang in totalitate, cu exceptia incaltamintei. Antonia a fost supusa, recent, unui test fulger despre viata si activitatea ei sexuala. Cantareata a dezvaluit dentalii intime despre cum face dragoste cu Alex Velea, cat a stat fara sa faca amor si cum a fost prima experienta de acest gen. Vedeta a dezvaluit ca si-a inceput viata sexuala la varsta de 16 ani, cu iubitul din liceu. Iubita lui Alex Velea a povestit cum ii place sa faca amor cu tatal copiilor ei, marturisind ca cel mai mult si-a pus pe "STOP" activitatea sexuala timp de doi ani, informeazaCancan.

Shakira trebuie sa se opereze de urgenta, altfel isi pierde vocea.Shakira este in cautarea unui chirurg pentru o operatie de urgenta la corzile vocale. Reamintim ca vedeta trece prin clipe de cosmar, risca sa isi piarda vocea. Artista a avut deja o consultatie la un specialist celebru care ar fi efectuat interventii chirurgicale mai multor vedete, printre care Adele, dar nu s-a hotarat inca. Chirurgul sustine ca operatia se face cu anestezie totala, iar recuperarea dureaza aproximativ o luna si jumatate. In ce consta acesta operatie si care sunt supararile aparute in glasul unui om? Dupa ce o voce este exploatata, apare o hemoragie pe corzile vocale. Se rup vase, scuipi sange. In timp, apare ca o punga in gat care poarta denumirea de hematom laring. Acesta trebuie operat. In primele doua - trei saptamani de dupa interventie, pacientul nu trebuie sa vorbeasca, anuntaEVZ.

Adelina Pestritu, de nerecunoscut la Gala Elle Style Awards 2017.Adelina Pestritu a reusit sa atraga privirile, nu doar cu tinuta speciala, ci si cu look-ul sau spectaculos. Daca toata lumea o stie cu parul negru, ei bine, de data asta parul ei a fost auriu si a fost o adevarata aparitie pe covorul rosu. La implinirea a 20 de ani de existenta, Elle a pus la cale un eveniment "sexy, stilish, spirited", cu un dress code spectaculos, in cadrul caruia au fost premiate personajele reprezentative din mai multe categorii. Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger si, desigur, best pop artist, conformLibertatea.

Nicoleta Luciu, transformata de viata de gospodina! Kilogramele in plus nu mai pot fi ascunse.Nicoleta Luciu este total transformata de viata de gospodina. Alura de femeie fatala e istorie, kilogramele in plus fiind vizibile chiar si in pozele minimale. Nicoleta Luciu a tinut si le multumeasca public tuturor prietenilor virtuali care si-au rapit din timp pentru a-i face o urare de Sf. Nicolae. Cu aceasta ocazie, vedeta le-a dezvaluit fanilor si o fotografie mai recenta. In imagine, fostul fotomodel este surprinsa de la bust in sus, insa kilogramele adunate sunt vizibile. Falcutele si bustul marit "tradeaza" faptul ca Nicoleta Luciu a cam scapat de sub control silueta. Se pare ca viata de gospodina isi spune cuvantul si si-a pus amprenta asupra ei! "Va multumesc pt toate gandurile frumoase pe care mi le-ati trimis azi! La multi ani sarbatoritilor de azi si petrecere frumoasa! Va pup si va imbratisez cu drag!", le-a spus Nicoleta Luciu prietenilor virtuali, potrivitCancan.