S-a maritat cu un candelabru.Este clar: iubirea este oarba! Britanica Amanda Liberty, de 33 de ani, din Leeds, s-a maritat recent cu un candelabru in varsta de 90 de ani. Il cheama Lumiere si a fost adus tocmai din Germania. Candelabrul a fost cerut in casatorie de Ziua Indragostitilor. A fost iubire la prima... sclipire. Amanda Liberty l-a intalnit pe candelabrul Lumiere pe site-ul eBay si a platit 400 de lire sterline pentru a-l aduce in Marea Britanie. "Neamtul" de 90 de ani, decorat cu niste cristale fine, a reusit sa ii cucereasca inima Amandei. Lumiere are un diametru de 55 de centimetri si a fost singurul corp de iluminat din casa britanicei care a acceptat ca Amanda sa se iubeasca in paralel si cu alte 24 de veioze, sfesnice si lampi, noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a spart un cos cu o unealta de tamplarie.Desi doctorii si alti specialisti recomanda sa nu ne spargem cosurile, exista ceva bizar de satisfacator de a face tocmai acest lucru. Cazul prezentat mai jos ar trebui insa sa dea cel putin de gandit: un barbat de 23 de ani a dorit sa inlature puroiul din tesut cu ajutorul unei unelte de tamplarie, dar dupa cateva luni, s-a trezit ca trebuie sa inlature ceva mai mult decat un simplu cos. Conform unei relatari prezentate in Journal of Emergency Medicine, lucratorul in constructii a ajuns de urgenta la spital cu o leziune extrem de dureroasa sub buza de jos care a crescut timp de sapte luni, scrie Science Alert. Acesta a spus doctorilor de la John H. Stroger Jr. Hospital of Cook County din Chicago ca a folosit o lama cu care prelucra lemnul pentru a taia buba inainte ca leziunea (imaginea de mai jos) sa inceapa sa creasca, relateazadescopera.ro.

Trump, virilul. Dezvaluiri +18 despre presedintele Statelor Unite ale Americii.Prima sotie a presedintelui Donald Trump, Ivana, a dezvaluit ca a ramas insarcinata cu toti cei trei copii ai sai, in timp ce avea implantat un dispozitiv intrauterin contraceptiv. Dezvaluirea facuta in cartea sa, "Ascensiunea lui Trump", a dezamagit lumea medicala si a starnit serioase semne de intrebare, in legatura cu dispozitivul contraceptiv, despre care se spunea ca este in proprotie de 99,9% sigur. Acest lucru a determinat un celebru ginecolog sa studieze problema din punct de vedere medical. Concluzia lui a fost ca "Donald Trump, resedintele nostru, are o super-sperma, capabila sa depaseasca instrumentul contraceptiv", informeazaEVZ.

O singura tara se afla in spatele unui proiect de construite a unei autostrazi care ar putea acoperi 80% din suprafata lumii.Caile Ferate din Rusia au prezentat planurile unei super-autostrazi care sa duca soferii din Europa in Statele Unite, acoperind peste 80% din suprafata lumii. Realizarea unui astfel de drum ar insemna ca cei care il folosesc pot ajunge pe majoritatea continentelor cu masina. Autostrada ar urma sa masoare aproape 20.000 de kilometri, distanta despre care autorii proiectului sustin ca poate fi parcursa in 13 zile, informeaza Business Insider. Proiectul numit TEPR ar urma sa lege New York de Londra, trecand prin Rusia. Unele portiuni de drum exista deja, sustin specialistii, referindu-se la autostrazi care ar putea fi integrate in proiect, potrivitdescopera.ro.

A facut sex cu 100 de barbati insurati sa le salveze casniciile.Gweneth Lee, de 47 de ani, are o poveste extraordinara! A facut sex cu peste 100 de barbati pentru a le salva relatiile conjugale. Majoritatea aventurilor ei au fost tratamentul perfect pentru reabilitarea unor casnicii lipsite de pasiune, sex, placere si amor... Gweneth Lee locuieste intr-o vila imensa din Londra. Este putreg de bogata si dupa ce si-a pierdut sotul, femeia a simtit ca vrea sa schimbe lumea si sa corecteze derapajele din casniciile barbatilor de varsta mijlocie. "Sunt solutia perfecta pentru orice casnicie aflata in criza", a povestit vaduva intr-un interviu acordat recent ziarului Daily Mail. Insa Gweneth nu iese in oras chiar cu oricine, conformClick.