Am aflat ce salariu colosal primeste Mircea Badea la Antena 3. Mircea Badea a postat pe pagina personala de Instagram un printscreen cu dovada ca a platit catre stat suma de 8911 lei in data de 23 noiembrie, bani ce reprezinta TVA. Curiosi, prietenii virtuali ai realizatorului emisiunii "In gura presei" i-au calculat salariul, in conditiile in care Badea recunoscuse ca plateste 8911 lei lunar doar pe post de TVA. Astfel, Badea ar castiga suma de 40.000 de lei net lunar (circa 8600 de euro), plecand de la ideea ca plateste TVA DE 8911 lei, potrivit Click.

Mircea BadeaFoto: Captura Antena 3

Dezvaluirile uluitoare ale lui Florin Chilian: "Am trait intr-un canal timp de un an de zile. Mancam 5-6 bomboane pe zi si atat. Cineva mi-a infundat pe gat mamaliga cu lapte si am ajuns la urgenta la spital, apoi n-am mancat zeci de ani mamaliga. Eram nevoit sa fur sa am ce manca, am trait in canal si sunt acum la zece metri de locul ala, dar nu vreau sa ma uit acolo," a marturisit artistul intr-o emisiune tv, potrivit Cancan.

Minculescu a parasit trupa, dar isi acuza fostii colegi ca i-au furat marca. Circul pe care Cristi Minculescu il pune in scena spre stupefactia a generatii de fani are o noua reprezentatie. Dupa ce a plecat din trupa in care s-a facut cunoscut si pe care a parasit-o de trei ori ori, solistul il cheama la randul sau, la tribunal, pe liderul trupei sustinand ca acesta -Nelu Dumitrescu- si-a insusit fara acceptul lor numele de Iris, potrivit Libertatea.

Ce a spus Laurette dupa ce s-a aflat ca divorteaza: "Sunt oameni care fac rau pur si simplu". Laurette trece prin momente dificile, de curand s-a aflat ca Ciprian Nistor divorteaza din inchisoare de Laurette Atindehou. Acestia s-au casatorit in luna februrie, insa casnicia celor doi nu a durat prea mult. Vedeta a publicat un mesaj pe contul personal de Facebook si a marturisit ca mama ei ii spunea mereu sa nu faca rau nimanui, insa, in timp, aceasta a inteles insemnatatea cuvintelor sale si a descoperit ca exista persoane care ar face rau cu orice pret, potrivit Click.

Dan Diaconescu a lansat prajitura care ii poarta numele! Cum arata si cat costa o portie. Nici bine nu a iesit din inchisoare si fostul parlamentar a lansat o prajitura care ii poarta numele. Ce-i drept, desertul arata foarte bine, contine atat ciocolata neagra, cat si fructe, iar initialele lui Dan Diaconescu sunt scrise pe glazura de ciocolata alba. O portie din aceasta prajitura costa 11 lei, potrivit Cancan.