Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai: Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta - Hotnews Mobile
1 € 4,6671 1 USD 4,0557luni 22 oct 2018

Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai: Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta

de R.M. Marţi, 5 decembrie 2017, 18:41
- a A+
Ziaristul Liviu Avram, de la Adevarul , considera ca ideea primarului Gabriela Firea de a schimba numele Pietei Victoria in Piata Regelui Mihai este "cel putin neinspirata", in conditiile in care o Piata a Regelui exista deja, la circa 800 de metri distanta, unde se afla si un bust al fostului monarh.In plus, exista si o problema de ordin simbolic, in conditiile in care, arata Liviu Avram, "a reboteza astfel Piata Victoriei inseamna sa pui intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii: Regele Mihai si victoria din Razboiul de Independenta din 1877-1878".

"Gabriela Firea putea gasi alte modalitati de a se razbuna pe Piata care i-a refuzat Targul de Craciun", noteaza acesta.
2331 de afisari


Domnul Liviu Avram o crediteaza pe madam Firea
Susufler0 [utilizator], Marţi, 5 decembrie 2017, 20:36
+8/8
cu o iluzorie cunoastere a istoriei romanilor !

PS. Ce sa mai vorbim despre faptul ca d-na Primar General nici macar "geografia" onomastica a Bucurestiului nu o cunoaste !
*facepalm*
imi_pasa_de_romania [utilizator], Marţi, 5 decembrie 2017, 18:57
+7/7
Tocmai ce discutam pe acest forum cu alt utilizator despre Neuronul Schrodinger al primaritei. Iata cum savanta ne demonstreaza ca nu il are nici macar pe ala. Fufa asta ne face de rusine, pe bune!
inca 15 comentarii comenteaza