Sotul lui Laurette baga divort din inchisoare si o acuza de prostitutie.Zile negre pentru Laurette Atindehou. Ciprian Nistor, sotul inchis la Penitenciarul Gherla, cere chiar el divortul de celebra mulatra si ii aduce acesteia acuzatii extrem de grave. Principalul motiv pentru care afaceristul timisorean va ajunge la tribunal este infidelitatea nevestei. In luna februarie, Laurette Atindehou (34 de ani) se casatorea in Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. Spunea ca este fericita, insa in noiembrie au aparut primele zvonuri despre divort. Mulatra s-ar fi plans unor apropiati de faptul ca sotul ei o terorizeaza cu telefoanele si ca o urmareste prin interpusi, simtindu-se ca intr-o colivie, motiv pentru care urma sa ceara divortul, scrieClick.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Firicel, din Las Fierbinti, a facut scandal in fata politistilor.Actorul Cuzin Toma, cunoscut pentru rolurile din "Aferim!" si "Las Fierbinti", a vrut sa afle de unde provin sumele incasate de la Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM) si care este formula de calcul dupa care reies aceste sume datorate artistilor. Actorul Toma Cuzin a transmis primul live pe Facebook din noul sediu al CREDIDAM. "De doua ore incerc sa vorbesc cu domnul Gheorghiu si de cate ori incerc sa aflu formula de calcul dupa care se impart banii artistilor, domnul Stefan Gheorghiu cheama Politia", a spus Cuzin Toma, scrie news.ro. Stefan Gheorghiu, directorul CREDIDAM, nu a iesit din biroul sau si nu a vrut sa-i raspunda lui Cuzin Toma la intrebari, noteazaCancan.

Antonia dezvaluie detalii intime. "Noi facem dragoste pe muzica metalica...". "Noi facem dragoste pe muzica metalica. Glumesc! Glumesc! Pe sani, mai degraba in zona asta, pentru ca eu am pierce-uri pe sfarcuri. Nu prea am folosit la viata mea (n.r. jucarii sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil dupa ce am nascut si trebuie sa astepti, cred ca vreo luna, o luna si ceva. Nuuu, stiti cand?! Cand am venit din America si nu aveam relatie, atunci cred ca am stat vreun an sau doi ani fara sa fac sex. Da, de animal (n.r. scoate sunete cand are orgasm). Mi se pare normal sa nu scoti sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudata. Nici nu stiu daca-mi doresc fantezii ciudate", marturiseste Antonia, citata deLibertatea.

Lavinia Parva, noi dezvaluiri despre casatoria cu Stefan Banica. "Tot Parva, da, dar in buletin l-am schimbat. N-am slabit absolut deloc. Toata lumea imi spune ca am slabit, insa in realitate nu, n-am slabit deloc. Noi asa credem ca e bine, asa ne-am dorit, am vrut sa avem doar oameni dragi alaturi, am vrut sa nu facem tam-tam si ne-a iesit. Asa este, da. Nu sunt genul de femeie care si-a programat cum trebuie sa fie rochia de mireasa, cum trebuie sa fie locul, insa la un moment dat am descoperit un loc care pur si simplu iti taie respiratia. Am spus-o de fiecare data, nu am programat, nu m-am gandit, pur si simplu am lasat lucrurile sa curga natural si iata ca a venit si momentul acela. Ne iubim la fel, ne respectam la fel, asa ca acum nu e nicio diferenta. E important sa te iubesti, sa te respecti la fel. Nu am simtit nicio diferenta, ne e bine", a declarat Lavinia Parva, citata deCancan.

Andreea Berecleanu a marturisit tot! Cate operatii estetice are vedeta?Andreea Berecleanu a vorbit duminica, in prima editie a emisiunii "Adevaruri de viata", noul proiect al Danei Grecu, despre frumusetea naturala si despre felul in care unele femei incearca sa se simta bine in pielea lor apeland la chirurgia estetica. Andreea Berecleanu a explicat de ce nu a fost nevoie sa apeleze vreodata la operatiile estetice: "Cei care ma stiu de 25 de ani, pe care ii fac la anul in televiziune, sunt cei care au acum 50-60-80 de ani. Cei/ cele care au 20-30 de ani nu ma stiu cum eram acum 25 de ani cand am intrat sub lumina reflectoarelor, informeazaEVZ.