Astazi, 4 decembrie, grupul bucurestean KRiSPER concerteaza in Control Club la Jazz Nouveau.

KrisperFoto: webPR.ro

Una dintre cele mai recente formule de jazz fusion de pe scena din Bucuresti, KRiSPER a aparut din dorinta membrilor ARCUS TRIO de a explora noi posibilitati de structurare a pieselor si de a ajunge la un sound mai agresiv, care combina impulsiv straturi de jazz, rock si pop.

Initiat de Adi Stoenescu (pian electric), proiectul ii mai aduce impreuna pe Alex Arcus (saxofon), Marcel Moldovan (tobe), Michael Acker (bas) si Harvis Cuni Padron (trompeta), Andrei Cornea (sound). Colaborarea muzicienilor este o prelungire fireasca a ideilor abordate de ARCUS TRIO in albumul din 2016, Allotropy. Natura instrumentatiei s-a schimbat, insa: orga Hammond este inlocuita de pianul electric, iar cei doi suflatori si basul electric adauga noi texturi compozitiilor.

Tobele in stil rock/metal, sonoritatile eterice ale suflatorilor, efectele de overdrive ale pianului, compozitiile care evita cliseul tema-solo-reluarea temei sunt doar cateva dintre coordonatele KRiSPER, un proiect a carui atractie sta in continua sa transformare.

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club in colaborare cu Twin Arts, care isi propune sa aduca in atentia publicului bucurestean artisti locali si internationali aflati din punct de vedere stilistic la confluenta dintre jazz si alte genuri muzicale.

Concertul are loc pe 4 decembrie, ora 20:00. Accesul publicului se face de la ora 19:30.

Biletele costa 35 de lei si se pot cumpara online pe www.eventbook.ro

Detalii pe paginile de Facebook Control Club si Jazz Nouveau.

Video