O strada din capitala statului Barbados, Bridgetown, a fost numita Rihanna Drive, iar cantareata, care a copilarit aici, a fost prezenta la ceremonie, relateaza News.ro.

RihannaFoto: Wikipedia

Guvernul Barbados a schimbat numele strazii Westbury New Road in Rihanna Drive. Ceremonia a avut loc joi, iar cantareata, care a locuit aici pana la varsta de 16 ani, a fost invitatul de onoare.

Ea a tinut un discurs in care i-a indemnat pe cei prezenti sa "creada in visurile lor".

¬Pe 20 februarie 1988, ziua in care s-a nascut Rihanna, Barbados s-a schimbat din punct de vedere social, politic si economic¬, a spus prim-ministrul statului. ¬Rihanna a devenit una dintre cele mai insemnate personalitati ale secolului 21¬.

Robyn Rihanna Fenty s-a nascut pe 20 februarie 1988, in Barbados. Stabilita la New York, artista a lansat opt albume de studio, incepand cu anul 2005, iar 13 dintre single-uri sale au ajuns pe primul loc in topul Billboard. Discurile cantaretei au fost vandute in peste 200 de milioane de copii, in intreaga lume. Ea este, intre altele, castigatoare a opt premii Grammy si a 12 Billboard Music Awards. Rihanna a primit Michael Jackson Video Vanguard Award pentru intreaga cariera la gala MTV Video Music Awards 2016.

In august 2016, Rihanna a concerta pentru prima data in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Cantareata este cunoscuta si pentru actiunile sale umanitare si implicarea in probleme de mediu si socio-politice.