Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, la Baile Herculane, ca senatorii din Comisia de Aparare s-au aflat "la o activitate la invitatia unui sef de institutie importanta", cand ar fi trebuit sa se ia in discutie achizitionarea primului sistem de rachete Patriot, dar ca nu vor fi probleme. Proiectul va fi discutat, luni, la Comisie, tot luni in plenul Senatului, iar marti va ajunge la Camera Deputatilor, potrivit news.ro.

Rachete Patriot pentru aparare anti-aerianaFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost intrebat, joi seara, la Baile Herculane, daca absenta senatorilor de la sedinta Comisiei de aparare in care ar fi trebuit discutata achizitionarea rachetelor Patriot a fost un vot de blam si a negat.

"In seara asta am dezlegat marea enigma. Cea mai mare parte a senatorilor din Comisia de Aparare, chiar in acea perioada, au fost la o activitate, la invitatia unui sef de institutie importanta. Luni va fi comisia in Senat, luni dupa-amiaza in plen se va vota, marti se ajunge la Camera. Nu o sa fie probleme", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca nu se incearca blocarea proiectului, Dragnea a raspuns: "Sa fim seriosi!".