Miting de protest al medicilor de familie fata de subfinantarea asistentei medicale primare, astazi, in Piata Victoriei - Hotnews Mobile
1 € 4,6671 1 USD 4,0557marţi 23 oct 2018

Miting de protest al medicilor de familie fata de subfinantarea asistentei medicale primare, astazi, in Piata Victoriei

de I.B. Miercuri, 15 noiembrie 2017, 6:10
- a A+
Medici de familie, dar si pacienti sunt asteptati, miercuri, la un miting de protest in Piata Victoriei, fata de subfinantarea asistentei medicale primare si de "imposibilitatea de practica optima a medicinii de familie", avertizand ca "sistemul va intra in colaps si va lasa milioane de pacienti fara ingrijirea medicala la care au dreptul in calitate de platitori de taxe si impozite"., potrivit news.ro.de protest este organizata de "Coalitia Solidari pentru Sanatate", constituita la sfarsitul lunii octombrie si din care fac parte noua asociatii ale medicilor si pacientilor, intre care Societatea Nationala de Medicina Familiei, Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie si Salvati Copiii. Mitingul este programat incepand cu ora 11.00, in Piata Victoriei. "Veniti la miting miercuri, 15 noiembrie, ora 11.00, in Piata Victoriei. Medici si pacienti, vom fi impreuna pentru un act medical de calitate", este anuntul Societatii Nationale de Medicina Familiei.

Actiunea de protest este organizata de "Coalitia Solidari pentru Sanatate", constituita la sfarsitul lunii octombrie si din care fac parte noua asociatii ale medicilor si pacientilor: Societatea Nationala de Medicina Familiei (SNMF), Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie (FNPMF), Salvati Copiii - Romania, Federatia Asociatiilor Bolnavilor cu Cancer (FABC), Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune (APAA), Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor (ANPP), Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Neurodegenerative din Romania (APAN), Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH-RO) si Asociatia "Mame pentru mame".
398 de afisari


soros probabil
Francisc 1 [utilizator], Miercuri, 15 noiembrie 2017, 7:52
+1/1
e in spatele astora , ei nu vad ce crestere frumoasa economica avem ? sigur sunt dusmanii poporului , vor sa destabilizeze tara ca si luptatorii anticomunisti cum bine ne explica deunazi un fruntas PSD!
comenteaza