Liderul "Clanului Sportivilor", Eugen Preda ar putea fi eliberat in baza legii recursului compensatoriu - Hotnews Mobile
1 € 4,6671 1 USD 4,0761marţi 23 oct 2018

Liderul "Clanului Sportivilor", Eugen Preda ar putea fi eliberat in baza legii recursului compensatoriu

de R.M. Marţi, 14 noiembrie 2017, 16:14
- a A+
Liderul gruparii care a furat arme din unitatea militara de la Ciorogarla, Eugen Preda, ar putea fi liberat conditionat in baza legii recursului compensatoriu, dupa ce Judecatoria Focsani i-a admis cererea de liberare conditionata. Decizia magistratilor nu este insa definitiva, precizeaza news.ro.Eugen Preda, considerat liderul clanului "Sportivilor", a fost condamnat in 2013 la 12 ani de inchisoare.

Recent, in baza legii recursului compensatoriu, el a depus doua cereri de liberare conditionata. Cele doua cereri au fost reunite, magistratii Judecatoriei Focsani admitand cererea detinutului.

Pentru moment, Preda, nu poate parasi insa penitenciarul, intrucat decizia nu este definitiva, iar procurorii pot contesta hotararea Judecatoriei Focsani.

Eugen Preda se afla incarcerat la Penitenciarul Focsani.

Liderul clanului Sportivilor a fost condamnat pentru furtul a zeci de arme AKM si pistoale din depozitul unitatii militare de la Ciorogirla, parte din ele gasite ulterior la domiciliul bunicilor sai.

Alaturi de el au mai fost condamnate si alte persoane, unele fiind deja in libertate.
1321 de afisari


Legile lu Dragnea pentru infractorii!
Miky60 [utilizator], Marţi, 14 noiembrie 2017, 16:46
+3/5
Dragnea si ciuma rosie psd au continuat legile date grupurilor infractionale ancepind cu couptii si continuind cu hotii si criminalii!
Acum o sa fie pe strazi numai hoti, criminali si corupti elibetati de psd!
te inseli..
exilatul [utilizator], Marţi, 14 noiembrie 2017, 17:24
+3/3
tot timpul in ro, hotii si escrocii au fost , sunt si vor fi in libertate ( nu ma refer la hotii de ...gaini )...
comenteaza