Dragnea: Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele, dar sistemul paralele se va intoarce impotriva lui/ Noi nu avem puterea. Puterea este in mana presedintelui - Hotnews Mobile
1 € 4,6485 1 USD 4,0861joi 13 dec 2018

Dragnea: Klaus Iohannis este beneficiarul politic al executiei mele, dar sistemul paralele se va intoarce impotriva lui/ Noi nu avem puterea. Puterea este in mana presedintelui

de N.A. Luni, 13 noiembrie 2017, 22:08
- a A+
Imagine
Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, la Romania TV, ca presedintele Klaus Iohannis "este beneficiarul politic al executiei mele" dar "sistemul la un moment dat va sari si pe dumnealui cum a sarit si pe Traian Basescu". "In Romania se poate orice, nu sunt presedintele Romaniei, nu sunt seful sistemului, noi nu avem puterea, noi avem guvernarea, puterea este din 2005 incoace la seful statului", a declarat seful PSD."La mine trebuie sa fie moarte ca cu bataia nu inteleg... credeti ca daca ma resemnam mai ajungeam aici, daca eram baiat cuminte nu se mai ajungea aici, daca la parlamentare nu aveam o asa majoritate era liniste si pace, mai ieseau la iveala toate dezvaluirile? Nu, ca nu avea nimeni curaj sa le spun", a mai adaugat Dragnea.

Intrebat de Victor Ciutacu despre incidentul relatat de realizatorul radio Marius Vintila , care i-a reprosat in avion ca isi bate joc de tara si ca minte un popor intreg si ca vrea sa legalizeze hotia, cat mai "indura sa fie injurat", Liviu Dragnea a folosit prilejul ca sa declanseze un atac la adresa sefului SPP generalul Lucian Pahontupe care l-a catalogat drept "postasul Cotroceniului" si i-a transmis "lui si apropiatilor" "sa lase gandurile si promisiunile de marire" pentru membrii PSD. Dragnea a refuzat sa dezvolte insa ce ii reproseaza in fapt sefului SPP.
2308 afisari


"Le-a dat cineva anii inapoi?", s-a intrebat el.
xyz2033 [utilizator], Luni, 13 noiembrie 2017, 23:08
+8/8
dar noua cine ne da anii inapoi din viata, cu infractori si criminali dovediti la putere?
De data asta Dragnea a iesit cu cacaturi
Susufler0 [utilizator], Luni, 13 noiembrie 2017, 23:47
+8/8
si mai mari decat cele cu care iesea de obicei cand era criticat de Iohannis !
"La mine trebuie sa fie moarte, ca cu bataie nu inteleg."

O victimizare gretoasa care nu are insa cum sa-i convinga pe oamenii cu scaun la cap. El se prezinta astfel indirect ca fiind un erou, doar ca se sfieste sa ne spuna ce fapte de vitejie a savarsit de s-a suparat Presedintele pe el.

Nu cumva tu, Livache aperi statul de drept pe care te pomenesti ca il ataca Neamtul ?

PS. Pe Latrina 3 Ciuvica se chinuie sa smulga de la pesedisti promisiunea ca vor face un miting in apararea statului ! :)))
inca 13 comentarii comenteaza