O fetita in varsta de cinci ani din localitatea botosaneana Vanatori a fost ucisa de propriul tata, aflat in stare avansata de ebrietate, anunta News.ro. Barbatul a fost retinut de politisti dupa crima.

Barbatul a stat toata ziua la lucru, iar dupa ce a ajuns acasa a baut peste masura, pana tarziu, au povestit rudele, potrivit Stirileprotv.ro.

La un moment dat, barbatul s-a luat la cearta cu sotia si a pus mana pe un cutit. Mama barbatului a intervenit insa si si-a scos nora din casa.

Ramas singur, barbatul si-a injunghiat fetita, care dormea.

"A venit acasa teapan de beat. El ma ameninta si-mi spunea ca intr-o zi o sa imi faca o 'bucurie'(...) Stiam ca e agresiv, dar nu m-am gandit la asa ceva . Ea a tipat disperata si am auzit-o si am scapat-o. El avea un belciug la usa si nu puteam intra. Acum am zis ca sparg usa si tot intru, dar nu am mai putut face nimic", a povestit mama barbatului.

Mama si bunica fetitei au sunat disperate dupa ajutor, insa rana fetitei era mult prea grava.

"Am gasit o fetita de cinci ani ce prezenta o plaga la nivelul gatului, rana incompatibila cu viata. Nu s-a mai putut face nimic, nici macar manevre de resuscitare", afirma medicul Catalina Duhaniuc, de la Serviciul de Ambulanta Botosani.

Vecinii il descriu pe barbat ca fiind o persoana agresiva atat cu familia, cat si cu ei.

Barbatul de 34 de ani a fost incatusat si nu a opus rezistenta, iar procurorii vor cere arestarea lui preventiva. Cazul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Botosani.