Mihai Constantinescu, operat de urgenta! Interventia a durat 8 ore.Conform primelor informatii, Mihai Constantinescu a stat pe masa de operatie timp de 8 ore. Totul a avut loc la un spital privat din Capitala, au declarat in exclusivitate pentru spynews.ro surse din apropierea artistului. "Nu stiu de unde aveti informatia, nu stiu care ne sunt "prietenii" care au dezvaluit asta, desi noi am fi preferat sa nu se afle. Dar, da, acum, Mihai este bine, din fericire", ne-a spus Simona, sotia cantaretului, anuntaSpyNews.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Mutu, implicat intr-un accident rutier in ziua nuntii lui.Adrian Mutu a fost implicat intr-un accident rutier chiar in ziua in care se cununa religios cu Sandra si in care fiul lor, Tiago, este botezat. Chiar la plecarea de la botezul fiului lor, masina in care se aflau Mutu si sotia lui a acrosat autoturismul unei televiziuni. La volanul masinii nu se afla nici Adrian Mutu si nici sotia lui, Sandra. Potrivit martorilor, Mutu si Sandra se aflau intr-un Porsche. Sandra si Adrian Mutu l-au botezat astazi pe fiul lor Tiago, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Tiago a fost botezat cu cateva ore inainte ca parintii lui sa isi jure credinta vesnica la biserica, relateazaCancan.

Taylor Swift isi lanseaza propria platforma sociala.Taylor Swift a dezvaluit ca isi lanseaza propria platforma de social-media numita The Swift Life. Cantareata a facut anuntul in cadrul unui clip promotional de 30 de secunde publicat pe Youtube. Fanii care vor intra pe reteaua lui Taylor Swift vor putea sa se conecteze cu alti membrii, sa discute, sa posteze mesaje, iar cantareata sa le vada si sa comenteze la ele, informeazaLibertatea.

Teo Trandafir a ajuns sa stea cu chirie cu fiica ei.Teo Trandafir, una dintre cele mai indragite prezentatoare Tv, si fiica sa, Maia, au decis impreuna sa faca o schimbare radicala in viata lor, asa ca s-au mutat cu chirie. Acum, cele dou isi impart treburile cascnice si se inteleg de minune. Cum in toate cazurile in care are de luat o decizie importanta, si de aceasta data Teo s-a consultat cu fiica ei, iar decizia a fost unanima: "De cand am intrat, mi-am dat seama ca aici va fi acasa. Adica, ma asteptam sa fie o casa rigida, dar e chiar o casa calduroasa, primitoare si mi-a placut foarte mult", scrieClick!

Cati bani a luat Gheorghe Visu pentru rolul din "Toate panzele sus".Suma a fost fabuloasa pentru acele vremuri. Gheorghe Visu, care de curand a marturisit cum a fost primul sau sarut, a facut dezvaluiri neasteptate. Artistul a explicat cati bani a luat in urma rolului Blac pedro pe care l-a interpretatin serialul de mare succes "Toate panzele sus", din anul 1975. Gheorghe Visu a incasat 10.000 de lei pentru prestatia sa, o suma fabuloasa pentru acele timpuri, potrivitLibertatea.

Delia, emotionata pana la lacrimi de o concurenta la X-Factor. O concurenta in varsta de 75 de ani i-a emotionat pana la lacrmii pe cei patru jurati de la "X-Factor", nu doar prin vocea sa calda, ci prin simpla sa prezenta pe scena atat de mare, la o varsta atat de inaintata. Vasilica Chitoi (75 de ani) a avut o viata plina de greutati, dar nimic nu a impidicat-o sa mearga mai departe si sa-si urmeze dragostea pentru muzica, cel putin in anonimat. Nu s-ar fi gandit niciodata ca visul sau va deveni realitate chiar la batranete, scrieClick!

Mihai Morar a spus motivul pentru care nu petrece de ziua lui. Mihai Morar a scris pe retelele de socializare motivele pentru care prezentatorul emisiunii "Rai da' Buni" nu isi sarbatoreste ziua de nastere. Chiar daca astazi a implinit frumoasa varsta de 36 de ani, Mihai isi "rezerva ziua asta pentru a multumi pentru ce are, ce simte, ce crede si ce iubeste", potrivitSpyNews.