Ponta, dupa sedinta PSD de joi noapte: Daddy" se salveaza intotdeauna doar pe el / Carmen Dan a ramas ultima reduta a Cartelului de la Tel Drum" - Hotnews Mobile
1 € 4,6578 1 USD 3,9575luni 24 sep 2018

Ponta, dupa sedinta PSD de joi noapte: Daddy" se salveaza intotdeauna doar pe el / Carmen Dan a ramas ultima reduta a Cartelului de la Tel Drum"

de G.S. Vineri, 13 octombrie 2017, 8:09
- a A+
Imagine
Victor Ponta, fost premier din partea PSD, spune ca sedinta conducerii partidului de joi noapte a aratat ca nimeni nu se poate baza pe ajutorul lui Liviu Dragnea, pentru ca “se salveaza intotdeauna doar pe el. Ponta a adaugat ca liderii PSD "s-au comportat iar halucinant" si ca “sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului".

Ce scrie Ponta pe Facebook:

"Dupa ce ca avem circ in loc de guvernare - avem circ pe reprize :

Repriza 1 - Tudose a reusit sa scape din Guvern de cei mai importanti soldati ai “Cartelului de la Teldrum" - Mihai Busuioc, Sevil Shaideh si Razvan Cuc (actiunea DNA este doar un pretext total neinspirat) / a ramas Carmen Dan ca ultima reduta a “Cartelului" / Rovana Plumb este victima colaterala pentru ca oricum Dragnea nu avea de gand sa se lupte pentru ea ( si nici macar pentru fondurile europene care vor fi gestionate de al 4 lea ministru in mai putin de un an - ce iresponsabilitate!!!).Repriza 2 - daca in locul acestora ( mai ales SGG si MDRAP) Tudose rezista si nu pune alte slugi credincioase ale lui Dragnea atunci schimbarea este importanta - o sa vedem maine

Concluzie 1 - inca o data s-a vazut ca cine se bazeaza la nevoie pe ajutorul lui Dragnea are pana la urma soarta cruda a lui Vali Preda si a multor altora - “Daddy" se salveaza intotdeauna doar pe el ( in special imi pare rau pt Sevil dar cred ca trebuia sa se astepte la asta) / iar idealistii si naivii gen Liviu Plesoianu au avut inca o dovada ca asa zisa lupta a lui Dragnea cu “Sistemul" este doar o uriasa pacaleala! 

Concluzie 2 - membrii CEX al PSD s-au comportat iar halucinant jucand in scenariile scrise de Dragnea si au cazut in ridicol la final / sa supui la vot demisii e de cascadorii rasului - dupa acel vit sa isi dea totusi demisiile e de cascadorii plansului / majoritatea celor de acolo ii cunosc, imi sunt prieteni si ii respect - nu ii inteleg cum participa la asemenea mascarada ! 

Concluzia finala : si eu si multi romani am votat PSD in Decembrie 2016 pentru cu totul si cu totul altceva! Niciodata in politica noastra nu a fost asa o prapastie intre ce au promis niste oameni si ce au facut ; poate doar la Basescu ( inventatorul si modelul lui Deagnea) ! Mare pacat!"

10431 de afisari


Uiti ce guvernari a avut
Jos_Dictatura_Dragnea [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 10:04
+21/21
si mai zice ceva in articol, ca "ii pare rau de Sevil" - pentru ce? Sevil a fost o componenta a sistemului de falimentare a tarii in folosul baronilor - pentru ce sa-i para rau lui Ponta daca nu cumva vroia el s-o foloseasca pentru a stoarce statul de bani?
a
adrian67 [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 9:05
+20/20
Iar a aparut asta? Bai Monta, daca ai sange-n instalatie, du-te frate la DNA si spune tot si gata am scapa de Daddy. Dar nu cumva nu poti ca esti si tu bagat pe acolo? Pentru tine a fost bun Daddy cand ti-a organizat pe Arena Nationala ziua de nastere cu lansare ca lui Kim Jong Un? Duceti-va invartindu-va toti pesedistii pe pustii cu votanti cu tot.
Puie Monta !
inca 12 comentarii comenteaza