Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice. Ambasada SUA: Lucram la remedierea acestei probleme - Hotnews Mobile
1 € 4,6524 1 USD 3,9764miercuri 19 sep 2018

Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice. Ambasada SUA: Lucram la remedierea acestei probleme

de N.A. Joi, 12 octombrie 2017, 22:18
- a A+
Inregistrarea electronica in programul Diversity Visa al Statelor Unite, Loteria Vizelor 2019, este blocata, joi seara, din cauza unor probleme tehnice, Ambasada SUA la Bucuresti spunand ca impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat lucreaza la remedierea acestei probleme, potrivit news.ro.

Cei care vor sa aplice pentru Loteria Vizelor nu pot face acest lucru intrucat pagina de Internet a Departamentului de Stat, sectiunea Loteria Vizelor, este indisponibila.

Ambasada SUA la Bucuresti spune, intr-un mesaj postat joi seara pe Facebook, ca, impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat, lucreaza la remedierea acestei probleme."Intelegem ca exista dificultati tehnice cu pagina de internet www.dvlottery.state.gov  din cauza carora aceasta nu este accesibila. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat lucram la remedierea acestei probleme si vom reveni de indata ce vom avea mai multe informatii", afirma Ambasada SUA la Bucuresti.

236 de afisari


Niciun comentariu
comenteaza