Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice. Ambasada SUA: Lucram la remedierea acestei probleme - Hotnews Mobile
1 € 4,6524 1 USD 3,9764miercuri 19 sep 2018

Inregistrarea electronica pentru Loteria Vizelor 2019, blocata din cauza unei defectiuni tehnice. Ambasada SUA: Lucram la remedierea acestei probleme

de N.O. Joi, 12 octombrie 2017, 20:40
- a A+
Inregistrarea electronica in programul Diversity Visa al Statelor Unite, Loteria Vizelor 2019, este blocata, joi seara, din cauza unor probleme tehnice, Ambasada SUA la Bucuresti spunand ca impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat lucreaza la remedierea acestei probleme, relateaza News.ro.Cei care vor sa aplice pentru Loteria Vizelor nu pot face acest lucru intrucat pagina de Internet a Departamentului de Stat, sectiunea Loteria Vizelor, este indisponibila.

Ambasada SUA la Bucuresti spune, intr-un mesaj postat joi seara pe Facebook, ca, impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat, lucreaza la remedierea acestei probleme.

"Intelegem ca exista dificultati tehnice cu pagina de internet www.dvlottery.state.gov  din cauza carora aceasta nu este accesibila. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Impreuna cu specialistii IT de la Departamentul de Stat lucram la remedierea acestei probleme si vom reveni de indata ce vom avea mai multe informatii", afirma Ambasada SUA la Bucuresti.

Inscrierile pentru Loteria Vizelor 2019 au inceput in 3 octombrie si se vor incheia in 7 noiembrie la ora 19.00 (ora Romaniei), pe pagina de internet www.dvlottery.state.gov.
974 de afisari


Defectiune pe naiba
Maica Reteza [utilizator], Vineri, 13 octombrie 2017, 12:20
0/0
E Trump care-a scos serverele din priza, e clar.
comenteaza