Tariceanu: Mentinem sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie. Nu putem accepta ca DNA-ul sa faca Guvernul Romaniei - Hotnews Mobile
1 € 4,6519 1 USD 3,9743joi 20 sep 2018

Tariceanu: Mentinem sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie. Nu putem accepta ca DNA-ul sa faca Guvernul Romaniei

de R.M. Joi, 12 octombrie 2017, 15:43
- a A+
Imagine
Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat joi ca partidul pe care il conduce mentine sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie, dupa ce premierul Mihai Tudose a vorbit despre necesitatea remanierii ministrilor cu "probleme penale". "DNA-ul si-a pierdut credibilitatea. (...) Nu putem accepta ca DNA-ul sa faca Guvernul Romaniei", a adaugat Tariceanu."Nu suntem de acord cu vreo propunere de demisie, noi i-am acordat sprijinul politic", a spus acesta, intr-o conferinta de presa.

Tariceanu a precizat ca a discutat cu conducerea ALDE despre "dorinta de a mentine in continuare coalitia de guvernare, de a acorda sprijin Guvernului", pentru "stabilitatea" Romaniei.,

"Si eu si colegii mei consideram ca este dreptul primului ministru sa propuna remanierea Guvernului", a mai spus Tariceanu, adaugand insa ca, in opinia sa, era de preferat ca acest lucru sa nu se intample "public, in presa, ci in interiorul coalitiei care asigura sprijinul Guvernului".

El a amintit ca argumentele premierului Tudose pentru remaniere au fost "cele legate de competente si performanta si a doua grupa de considerente, legate de actiunea practica a DNA-ului".

El a prezentat "punctul de vedere al ALDE: In ultima perioada au aparut atat de multe informatii si dovezi privind abuzurile savarsite de colaboratorii doamnei Kovesi, incat ne intrebam care mai este adevarul. DNA-ul si-a pierdut credibilitatea. (...) Nu putem accepta ca DNA-ul sa faca Guvernul Romaniei."

"Am luat o decizie ca ministrul nostru Viorel Ilie trebuie mentinut", a subliniat Tariceanu.

El a adaugat ca ar trebui sa se vorbeasca despre "lucrurile care sunt cu adevarat importante in Romania de astazi: ce se intampla cu drepturile cetatenilor din Romania care sunt calcate in picioare, ce se intampla cu abuzurile DNA?"
6793 de afisari


De bun simt ai auzit...molicene?
Bwana [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 16:01
+62/68
Aici nu e vorba ca face DNA guverne.
Omul tau a calcat pe bec. Sa ne mintim si sa presupunem ca este totusi nevinovat. Romania nu sta in Ilie...deci poate sa faca pasul in spate...isi probeaza nevinovatia si vine inapoi pe cal alb fluturind pieile procurilor vinovati de facatura de dosar. .. dar nu crede nici el ca e posibil...asa ca trage de imunitate ca sa stea putin in exteriorul redutei de la Rahova...
DNA
sirb [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 16:03
+61/67
DNA , nu si-a pierdut credibilitatea !!! mai broscoiule, poate tu si clica ta politica ALDE si PSD si-au pierdut credibilitatea,( daca au avut-o vreodata)
inca 49 de comentarii comenteaza