Victor Rebengiuc: Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire... Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954duminică 22 iul 2018

Victor Rebengiuc: Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire... Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul

de I.B. Joi, 12 octombrie 2017, 0:42
- a A+
Imagine
"Nenorocirea este ca sunt destul de batran si, de la o varsta destul de frageda, de pe la 13 ani, traiesc in comunism... si nu-mi place asta. Nu m-am impacat cu comunismul. A existat o scurta perioada, de incercare de a uita comunismul si de a trece la lucruri mai placute, dar vad ca in ultima vreme, se insista sa ne intoarcem din nou in perioada comunista. Lucrul asta ma enerveaza si nu cred ca meritam asa ceva. Toata conducerea tarii e formata din niste semidocti, niste oameni fara pregatire, care, pentru noi cei care mai citim o carte si mai stim ce se intampla in lume, nu sunt buni. Asta ma enerveaza cel mai mult: comunismul si PSD-ul.", a declarat actorul Victor Rebengiuc in cadrul Intalnirilor Yorick de la Librariile Humanitas, potrivit Ziarul Metropolis .Artistul a vorbit despre Romania de azi, despre motivele care l-au facut sa nu accepte sa filmeze in "Morometii 2" (o naveta obositoare si schimbarea distributiei) si despre "generatia de aur".

"Reinvie cenzura. In forme economice mai ales. Il arunci pe om afara, ramane pe drumuri, n-are ce sa mai manance. Si situatia asta te obliga pana la urma, te tenteaza cumva... Cenzura exista si acum, a existat si atunci. Sunt filme care au fost interzise. Filme in care am si jucat.", a declarat Rebengiuc.
14455 de afisari


Un om extrem de politicos
Wanheda [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 3:43
+32/38
Astia nu-s semidocti, is niste babooni in materie de efucatie si cultura.
Fabulos artist, fabulos actor...
gayon [utilizator], Joi, 12 octombrie 2017, 2:05
+31/41
dar si un caracter pe masura.
Nu stiu daca e corect sa spui: ,,pacat de generatia asta de artisti, ca nu s-au nascut langa Hollywood". Pt. ca acolo stelele sunt ca asteroizii sau cometele, in schimb pt noi romanii aceasta generatie o sa ramana acolo sus la fel ca si luceafarul, un fel de stea polara a identitatii nationale.
inca 16 comentarii comenteaza