Melania nu apreciaza ca prima sotie a lui Donald Trump, Ivana, s-a prezentat intr-o gluma deplasata drept "Prima Doamna" - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954duminică 22 iul 2018

Melania nu apreciaza ca prima sotie a lui Donald Trump, Ivana, s-a prezentat intr-o gluma deplasata drept "Prima Doamna"

de V.M. Marţi, 10 octombrie 2017, 18:28
- a A+
Imagine
Melania Trump, sotia presedintelui american Donald Trump, nu a apreciat declaratiile Ivanei Trump, prima sotie a miliardarului republican, care si-a atribuit intr-un interviu, printr-o gluma deplasata, titlul de "Prima Doamna", relateaza News.ro citand AFP.Ivana Trump, care se afla intr-o campanie intensiva de promovare a cartii sale "Raising Trump", si-a atribuit acest titlu intr-un interviu acordat ABC News.

"Am numarul direct la Casa Alba, dar nu voi suna, pentru ca este Melania acolo", a declarat ea, evocand discutii cu fostul ei sot.

"Si nu vreau sa creez gelozie sau ceva de acest fel, pentru ca sunt prima sotie a lui Trump. Ok? Eu sunt prima doamna", a adaugat ea razand.

Prin intermediul purtatoarei sale de cuvant Stephanie Grisham, sotia presedintelui american a subliniat ca nu a apreciat deloc gluma.

Melania Trump "adora sa stea la Washington DC si este onorata de rolul sau de Prima Doamna a Statelor Unite", a declarat luni Grisham, citata de CNN.

"Ea intentioneaza sa-si foloseasca titlul si rolul pentru a ajuta copii, nu pentru a vinde carti. Nu exista niciun fundament pentru aceasta declaratie din partea unei foste. Este, din nefericire, doar zgomot pentru a atrage atentia si a iesi in fata", a adaugat ea.

Ivana Trump, in varsta de 69 de ani, este mama primilor trei copii ai lui Donald Trump: Donald Jr, Ivanka si Eric.

Magnatul in domeniul imobiliar are alti doi copii, pe Tiffany Trump cu cea de a doua sotie, actrita Marla Maples, si pe Barron Trump, care locuieste la Casa Alba impreuna cu Melania Trump.
1428 de afisari


Trei randuri de copii
John M. [utilizator], Miercuri, 11 octombrie 2017, 7:44
+5/7
de la 3 neveste-toate niste forfotiste. Ce s-a intamplat cu morala protestanta?!
comenteaza