Preluarea posturilor Look TV si Look Plus din Cluj Napoca de catre o companie controlata de un apropiat al omului de afaceri Zoltan Teszari, Adrian Tomsa, despre care HotNews.ro a scris in septembrie, va fi marti in atentia CNA. Forul audiovizual va analiza doua solicitari de cedare a licentor audiovizuale pentru cele doua canale catre Clever Media Network, unde actionar majoritar este Tomsa.

Licenta Look TV este detinuta, in prezent, de Transilvania Look SRL Cluj-Napoca, iar cea a Look Plus - de NCN Studio TV.

Informatii despre iminenta vanzare au aparut, initial, in septembrie.

Potrivit celor mai recente informatii depuse la CNA, Transilvania Look SA are ca actionari pe Intel Sky Broadcast Ltd. din Malta cu 99% si pe Arpad Paszkany cu 1%. Intel Sky Broadcast este detinuta de Librum Investment INC (offshore din Seychelles, ce il are ca actionar unic pe Benno Paul Heidelberger din Ungaria) cu 99,9167%, respectiv pe Michel Kilindo din Seychelles cu 0,0833%.

In martie 2014, LPF a vandut pentru cinci ani drepturile de televizare pentru Liga 1 companiei ISB din Malta, GSP scriind inca de atunci ca in spatele companiei se afla Arpad Paszkany. La scurta vreme, Arpad Paszkany a anuntat ca posturile Look TV si Transilvania L!ve, pe care le controla, vor difuza meciurile din Liga 1 si ca va vinde aceste posturi TV catre ISB. In prezent, meciurile sunt transmise de Look TV, Digi Sport si Telekom Sport (fostul Dolce Sport).