Cea mai inalta frizura din lume are peste jumatate de metru! Cea de-a 63-a editie a Cartii Recordurilor vine cu noi performante uluitoare! Una din cele mai socante e cea mai inalta frizura din lume. Chiar daca nu va vine sa credeti, aceasta are peste jumatate de metru! Guinness World Records 2018, in traducere Cartea Recordurilor 2018, uluieste lumea, ca si editiile anterioare! Cartea de referinta publicata o data pe an prezinta o colectie de recorduri recunoscute la nivel international, fie ca sunt naturale sau bravuri omenesti. Unele dintre acestea sunt cu totul noi, altele sunt reconfirmate. Totul este ca fiecare record sa fie de actualitate, potrivitClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un tip de branza mirositoare a condus la o descoperire remarcabila intr-o pestera din Turkmenistan. O noua specie de animal ''mirabilis'' troglodit a fost descoperita intr-o pestera din Turkemenistan dupa ce s-a utilizat un tip de branza mirositoare pentru a-l prinde. Specialistii afirma ca micul animal nu reprezinta doar o noua specie, ci un nou regn sau o familie de specii. Conform Independent, creatura a fost denumita Turkmenocampa mirabilis, care inseamna ''neobisnuita, uluitoarea, minunata, remarcabila creatura din Turkmenistan''. Primul animal din tara care traieste in permanenta in subteran a fost descoperit intr-o pestera izolata de la poalele Muntelui Koytendag. In cadrul muntelui se afla peste 300 de pesteri si gropi, inclusiv unele cu o adancime de 56 de kilometri. Una dintre pesteri, Gulshirin, este cunoscuta pentru pasajele sale albe si structurile extraordinare, spunedescopera.ro.

Un miliardar are un costum de protectie de 15 ori mai rezistent ca otelul. Divizia McLaren care se ocupa de tehnologie si design a creat un costum de protectie pe care il numesc invincibil. Este facut din fibre de 15 ori mai rezistente decat otelul. Echipa McLaren a primit o provocare neasteptata: un miliardar le-a cerut sa-i faca un costum care sa-i protejeze cutia toracica, dar mai ales inima si plamanii, dupa o operatie. Ca sa se asigure ca echipamentul se va potrivi cu purtatorul, miliardarul a fost scanat 3D, spuneDigi24.

Am fost la cafeneaua ortodoxa romana care vrea sa-i scape pe liceeni de vicii. In cafeneaua asta nu se fumeaza, iar pe pereti il ai pe Arsenie Boca. Pentru tineri, Hategul nu-i un loc foarte ofertant. Oraselul hunedorean are doar un liceu, asa ca iti dai seama ca daca n-ai plecat pana atunci, urmatorul pas e sa mergi intr-un oras mare la facultate. Intrebarea e, ce faci dupa o zi de cursuri la I.C. Bratianu? Poti merge in Parcul Pompierilor sau cel Central. Cam banal. Cinema? Nema. Biblioteca e doar la liceu, si-i cam mica. Sunt cateva cluburi de console sau internet, dar si astea s-au cam dus in ultima vreme, conformVice.

Descoperire bizara realizata de arheologi intr-un cimitir medieval izolat. "Nu am mai intalnit asa ceva pana acum". O expeditie arheologica de trei saptamani in Canalul Manecii a luat o turnura bizara si inexplicabila, dupa ce savantii au dat peste un mormant al unui cimitir ce tinea de o manastire medievala in care ramasitele nu erau umane. Descoperirea de la Chapelle Dom Hue de pe insula Guernsey a scos la iveala vestigiile unui marsuin (mamifer marin asemanator cu delfinul) care a fost ingropat in secolul al XIV-lea, iar cercetatorii nu isi pot explica de ce calugarii manastirii medievale ar fi ingropat animalul, scrie Science Alert. "Este foarte straniu, nu stiu ce sa cred despre asta", precizeaza arheologul Philip de Jersey de la Universitatea Oxford. "De ce te-ai deranja sa ingropi un marsuin in ceea ce pare a fi un cimitir?", continua acesta, informeazadescopera.ro.