Rusia: Statuia lui Kalasnikov, modificata la o saptamana de la inaugurare, pentru ca pe monument apare o arma germana - Hotnews Mobile
1 € 4,6562 1 USD 3,9954duminică 22 iul 2018

Rusia: Statuia lui Kalasnikov, modificata la o saptamana de la inaugurare, pentru ca pe monument apare o arma germana

de N.O. Vineri, 22 septembrie 2017, 21:59
- a A+
Imagine
Statuia inginerului sovietic Mihail Kalasnikov, inventator al celebrei arme de asalt care ii poarta numele, a trebuit sa fie modificata vineri, la mai putin de o saptamana de la dezvelire, din cauza ca pe monument apare reprezentata o arma proiectata de Germania, relateaza  BBC .
Daca statuia de sapte metri il reprezinta Mihail Kalasnikov cu o AK-47 in maini, pe o mica placuta de la baza statuii apare pusca de asalt Sturmgewehr 44.

Sculptorul si-a recunoscut greseala si a facut modificarile necesare.
2481 de afisari


Si AK-urile au fost copiate
cartofil [utilizator], Vineri, 22 septembrie 2017, 22:43
+14/16
Tancurile T34 sunt proiectate de americani si date rusilor sa le fabrice. Le-au facut, dar mai mari si mai urate. In rest rusii au copiat absolut tot in materie de armament. Si celebrele lor avioane sunt copiate, au furat planurile Concorde si au scos TU144 care insa a picat la primul zbor demonstrativ la o expozitie la Paris. Planurile pentru bomba atomica le-au furat de la americani, au fost prajiti doi evrei, sot si sotie, pe scaunul electric pentru hotia asta. In materie de inovare este greu, foarte greu sa gasesti ceva care au facut rusii si n-au copiat sau furat. Asa e neamul asta, traieste numai din jaf, nu este in stare sa produca plusvaloare.
Ironie
KostasP [utilizator], Vineri, 22 septembrie 2017, 22:23
+13/13
Akm-ul a fost dezvoltat dintr-o arma germana.
inca 5 comentarii comenteaza